ramonun_annesi Kızlar ben cam biberon aldım plastik biberon kanser yapıyor demişti kaynanam sizce doğru mu cam biberon mu sağlıklı plastik mi ?
MerveeD ramonun_annesi Philips awent aldım anne göğsüne uyumlu bebegım de kullanıyorum cok memnunum meme reddi yapmadı cok şükür
Tospikannesiiiii ramonun_annesi ben sakar Bi insanım ilk oglum da 3 cam kırdım o yüzden cam almıcam bu defa 😬 chicco wellbeing kullanmıştım
Muhasebeciana ramonun_annesi cam saglikli ama aventin biberonlarinda BPA “0” avent kullandim kizim icin
Hickimsee ramonun_annesi Nuk kullanıyorum aşırı memnunum. Plastikler sağlıklı değil normalde ama biberonlar bebekler için yapılıyo ya o yüzden bilemiyorum
Eftalya2022 Bende cam aldım Nuk marka Alman firma inşallah iyidir. Çoğu arkadaşım bunu tavsiye etti sağlıklı ve kaliteli dedi🤗
Saraselo63 Eftalya2022 iki çocuğumda da kullandım hem Almanya’dan hem burda aldım çok çok iyi üçüncüye de kullanıcam nasip olursa ❤️
altnbebek Cam daha sağlıklı fakat bazı annelerde ağır kalıyor diye plastik kullanıyorlar düşürüp kıranlardan dolayıda bende daha almadım ikisi arasında kararsızım 😏
altnbebek Arya10 😀 bende plastik alayım ya yoksa gerçekten biberon dayanmaz birde çok pahalılar camlar philips aventin plastikleride var onu tercih edebilirim. Siz hangisini tercih ediyorsunuz
Arya10 altnbebek bende oda var ama kullanmıyorum ucunu kendim deldim biraz çok geldiği için içemiyor wee nin biberonu nu kullanıyorum emzirmedigim için ama siz emziriyorsaniz meme reddi olmaması için philis kullanın derim
Eftalya2022 Saraselo63 Evet kalitesi dillerde bende başlık kısmını değiştirip kullanırim kırılmadigi surece bu arada doğum çantama koyacağım nasıl.yikadiniz bıberonu sıcak suyla mı sadece 🤗 teşekkür ederim şimdiden
Yesim619 ramonun_annesi camda yere düşüp çatlıyor ben bunu çok yaşadım nukun biberon güzel ama çok ağır el yoruyor.az akışlı almanız gerekiyor biberon ucunu 0-6 aya kadar kullanır
Saraselo63 Eftalya2022 normalde yurt dışından gelenlerin içinde kendi deterjanları vardı canım burda aldığımda yoktu bende nuk un biberon temizleyicisiyle yıkadım önce bşraz kaynattım sonra o deterjanla yıkadım 😊