enesayazmoom Sumeyyeabdi ilk kızım ocak 23 doğumlu bu bebişte Aralık da doğacak kışın doğum yapmak daha güzel oluyor zaten evdesin bir yere gidemiyor sun yaza doğruda bebek kendini toparlamiş oluyor 6 7 aylık oluyor yani istediğin yere götür 🥰😘
zamaneannesi80 enesayazmoom bende bu düşüncedeyim 😂 evet şimdi yazın doğanlar alıp alıp gezeriz eve kapanmam diyorlar ama yeni doğmuş bebekle gezmek bence kolay değil 🙈
zamaneannesi80 Sumeyyeabdi ilk gebeliğim be kasım sonuna doğru gelecek inşallah 🥰 ben seviniyorum kış bebişi olacak diye anası gibi 😂
Azizekaplan112 Sumeyyeabdi benim ilk kızım martta doğdu soğuktu hiç usutmedik ama kat kat marul gibi sariyoduk şimdi de ikinci aralıkta
Naile_7732 Sumeyyeabdi kızım aralıkta oglumda ocakta dogmustu o kadar guzeldı ki kat kat gıydırıyordum cok rahattım sımdı dogumum haziran da olacak ve ben sıcagı hıc sevmiyorum bode yenı dogacak bebek mınıcık olacak cok da gıydıremem nasıl onu kucagıma alıp bakacam onu dusunuyorum
Sumeyyeabdi Naile_7732 haziranda mi olacak valla biz bir zıbın giydirdik ilk basta yada ince tulum falan klima li odada yattik zaten yaz boyu cok rahattım sicak olsada
Meltemsalhogl Busssx hic zor olmuyo kisin zaten fazla disariya cikilmiyo bebisde yaza kdar kendini topluyo taxon rahat rahat cikiyosun sahsen oglum kasim da doğdu ama bi zorluk yasamadim
zamaneannesi80 enesayazmoom yani sıcakta çekilmez 😂 ki sıcak bebek içinde zor oluyor kışın üşüdü deyip giydiriyoruz ama yazın aman üşürmü aman sıcakladımı diye düşünmek zor bence 😂
Mihribani enesayazmoom biz daha çok küçüğüz Aralık sonu yada hesaplama da yanlışlık varsa Ocak ortası gibi de olabilirdedi doktorum 5+4 bizim daha
Birboncukannesi Sumeyyeabdi benimde ekim hemen hemen sobaları yakmış Oluyoruz kızım nisan da doğmuştu ilik ti havalar ama bence kışın bebek bakmak daha kolay çünkü battaniyenin altından çıkamıyor olduğu yerde hasta olmaz
Sumeyyeabdi Birboncukannesi evet demi hep evde olacağız oğlum var o da kreşe gider diye düşünüyorum bakalim artık 😚
MelekAlyaM Sumeyyeabdi kuzum bnde ocakta dogum yaptım Van da üstelik kar kış kıyametti sükür bebegım hıc hastalanmadı suan 4 aylık
Merve201119 Sumeyyeabdi benim ilk oğlum Eylül ikinci oğlum şubat bu bebeğimle nasip olursa kasımda dogacak