123pln oncelikle sakin ol korkmaa her gordugun leke korkulacak birsey degildirr.Oncelikle sakin olman gerek bazen boyle kahverengii biriknis lekeler gele bilir is yapdinmi herhalde harakeyli oldugundna dolayi gelmisdirr.Bakk benn kimseye arzu etmem dusmanima bilee 15 haftalik dogurarak bebegimi kaybetdimm hamileligimin basindaj beri camurumsi kahverengimsi kanamam olduu bebegim dusugun en onemli asamalrinda bile bana tutundu en son 15 haftadaaa oyle bir kirmizi kanama geldiki neredeyse 2 litre kadarr bacaklarimdan kipkirmizi kan akti doktora gitdim hala bebegim iyiydj oynuyorduuu olmadi ama sabaha yakin dogum sancisi cekerek bebegimi kaybetdimm.Yani kimseye kanamali hamiellik arzu etmem cok korkunc ama bildiklerimden ve gordujleriimden kadariyla kahverengi her leke korkulacak birsey degildirr.Ya fazla haraket etmissindir ya kendin bilmeden agir kaldirmissindir yadaa ufak kanama alaninda olusmus ola bilir ilacla gecerr haftan ilerilemis zaten bebeginide hiss eduyorsun sen o yuzden ilk isin doktora ulasinca kontrole gitmek olsun ama boylede evde oldugun muddetde kendini korkutup strese sokma benim ilk geveligimdi ve oyle seyler yasadimkii bilmediyim halde simdi o kadar cok sey biliyorumkiii o yuzdenn kotu tarafini dusunmee bu en cok bebegine yaoacagin iyilik olur senin stres odlugunu hiss etmesin