Sergul29 36+5iz dün doktora gittik su sınırda dedi. İkidir lavaboya gidiyorum lavabodan çıkınca ıslaklık hissediyorum akıntı mi su mu anlamadım. Suyu sızıntı şeklinde gelen var mı?
Buseyllzr Sergul29 idrardan hemen sonra akıntı oluyorsa enfeksiyon akıntısı demişti doktor bana bende aynı şekilde oluyodum ve su azlığı bendede vardı 3 lt su havuç ve armut tukettim 1 ay sonra duzeldi ama 36.haftadaym akıntı hala devam ediyor enfeksiyonunuz varsa ondan da olabilir
benimmdunyamm Sergul29 su sınırda derken fazla mi az mı su fazlaysa karbonhidrat ve şekerli şeyleri azalt azsa deveci armutu suyu ve havuç suyu iç
DMMC Sergul29 benim ben nisan saniyodum kahverengi akintiyla hep az az megersem bebegin suyuymus dun acilen doguma aldilar beni beekte tasikardi olusmus diye cok sukur dogdu
Ezgi3636 Havuc suyu ıc sabah aksam sekerın yoksa bırde deveci armutu ye yada suyunu sık cogalıyor benımde azalmısdı cogaldı
Sergul29 DMMC dün benden de geldi gittim bebeğin suyu azalmış dedi. Gece 2 gibi 3kez çamaşırım ıslanmıştı suyum mu sızıyor acaba dedim gittim doktor akıntı dedi. Ama akıntı gibi değildi. Sizde kaç gün geldi?
DMMC Sergul29 3 4 gun 4.cu gun tekrar gittim megersem suymus bebek tasikardi olmus kalbi cok hizli atmaya baslamisti hemen doguma aldilar
Sergul29 DMMC alttan muayene edip suyu değil dediler ama bilmiyorum tam da emin olamadım çok şükür sağlıkla kavusmussunuz ya gözünüz aydinnn