SmrBkrci bsnrd surekli emzir. Ben sutumun azaldigini hissettigimde kisir yapardım icine bol yesillik domates salata dograr oturur yerdim. Dereotu tuket hergun ve kesinlikle bol su. Ayrica yemek yemeyi ihmal etme iyi beslenemezsen sutun olmaz.
bsnrd Eguzel kalpatisi_ T1996 Nuraslanklc Cinarsmom Seyma2311 Nilufar_1996 SmrBkrci lunam Merrygirl Sumiire hepinize tesekkr ederim 🤗🍀
lunam Benim de sütüm çok azdı, Solgar’ın brewer’s yeast with b12 vitamini bana çok iyi geldi. Bir de son zamanlarda bebeğiminmarketi nden spirulina mix aldım, o da hissedilecek derecede fayda etti süte, bir araştırın derim.
Merrygirl bsnrd herşey kafada bitiyor ve bol su tüketmekte gerisi Fas’a fiso güzelim bebeği doğuracağım zaman hep önce emzir sonra mama ver bol su iç ve kendini bu psikolojiye donma o zaman emin ol daha fazla gelir sütün yeme içmeylede alakası yok en zenginide yiyeni içenide emzirebiliyor bir ekmekle beslenende emziriyor o yüzden kafanda kurma rahatla bol bol emzir temas kur ❤️
Sumiire bsnrd önce emzirip doymadığı yerde mama verin en güzel süt yöntemi emzirmek nekadar emerse okadar sütün coğalıyl birde emzirirken bebeğine bak sev onu doğdugunu düşünerek mutlu ol oda etkiliyo bence