Ayseee94 Kizlar gunaydin :) Bugün kalp atışı duyacacak olanlar Allahım hepimize hayırlısıyla duyursun insallah. 🙏 hayırlı haberler le geliriz insallah 🤗 bu arada kalp atışını kaybetmemize izin verirler mi sizce 🤔
Matmazelll Ayseee94 bende düşünüyorum kaydetmeyi izin verirler diye düşünüyorum bi zararı olmaz heralde yada yanında biri ile gideceksen kısa bi şekilde ses kaydı yapsın
cherryup Ayseee94 Canım seninle aynı gidiyoruz 6+2 bugün. Bende kontrole yarın gidicem. Sana tavsiyem kalp atışını duymak için çok heveslenme bazıları için henüz erken. Ben ilk gebeliğimde 7+3de duymuştum. Sonra endişye kapılırsın bosuna diye söylüyorum :)
Ayseee94 cherryup canım benim 6+5 bugün :)) tüm olanakları göz önüne alıyorum ama umutluyum inşaallah 🤗
Nira Ben 6+1 de kalp atışını duydum ama o kadar kısa sürdü ki doktorum dopplerin ses dalgalarından rahatsız olur çok küçük deyip dinletmedi kaydedemedik😔 şu an 6+5im ama o sesi 2-3 saniyeliğine duymak bile müthişti🤗
Nuraydiyebiri Suu41 1 gün var aramızda seninle 😊 ben 8 gün sonraya randevu aldım bilerek. Kalp atılı duymazsam stres olurum diye.
Sezgin Guclubebek son adet tarihim 3 ağustos benimde :) indirdiğim program 6+0 diyor aramızda bir gün var adet günü olarak
Suu41 Kızlar bugğn sabah uyandım kahverengi kanamalar var hemen doktora gittim bebeğimi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum olabilirmiş böyle kanamalar kırmızı olmadığı sürece korkmayın dedi doktorum acaba bu kanamalar ne kadar devam edicek hiç sormadım da inşallah geçer 🤔
cherryup Suu41 Bende şuan aynı durumdayım bikaç gündür çamur gibi lekeler gelıo. bugün 6+2. Kırmızı olmadığı için korkmadım yarın randevum var bakalm nolcak.
cherryup Ayseee94 Canım söylemiştim sana bosuna stres yapma sakın 8. hatta bazen 9.Haftada duyan var. Benmde yarın kontrolm var hiç şartlamadm kendimi duycm diye.
Ayseee94 cherryup canım galiba geç döllenme oldu polistik över de var ya bende o yüzden umitliim gene şükür bekliycem meleğimi