Yagizmoms Sezeryan doğumla bebeğimi dünyaya getirdim bugün sabah ne yazıktır ki sütüm gelmiyor kızlar göğüslerim yumuşacık. 4 5 saat bekledik ama daha fazla bekleyemedik mama verdik bebeğime mecburen başına gelen oldu mu sütünüz nasıl geldi?
Naazli Yagizmoms gözün aydın canım 🥰 bana ebe 3 4 gün gelmemesi normal ama sen yine de emzir demişti. Ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk gelir demişti. İnşallah hemen gelir sütün
Kumsallina95 Yagizmoms bende hemen geldi canım sık emzirdim hiç birakmadim bende 3 ay önce sezeryanla ikinci doğumunu yaptım ilk dogumumda 3 gün gelmemişti spinal olan bu ikinci doğumda sütüm hemen indi kendimi hep pozitif tutum bunda bence en büyük sebebide o hayırlı olsun bebişin 🙏❣️
Srfe_01 Yagizmoms bır ıkı gün gelmez eve gecıp duş aldığın akşam akmaya başlar sütün merak etme eve geçene kadar ılk önce emzır sınra mama ver ama emzırmemezlık yapma
Hapyymami55 Yagizmoms cnm sütun gelmiyor diye emzirmemezlik yapma emcekki süt gelicek veya sağ ki cugaslsin süt
Aslanidikut Yagizmoms canım biberonla verme kaşıkla ver alışmasın bi kaç güne gelir belli olmaz belki yarın gelir pompa varsa çek
KayraVeAnnesi_06 Yagizmoms Canım kardeşim doğum yaptı sezeryanla ve onunda aynı senin gibi gelmedi hemşirelerin önerisiyle profesyonel süt sağma makinesi kiraladık ve kardeşim 2 ay kullandı ve o kadar memnun kaldı ki şimdi yiğenim 1,5 yaşında hala emiyor 🙏🏻
zepbjk Yagizmoms sıcak uygulama yap göğüslere ve masaj yap internete yazdın mı masaj şekli çıkıyor ve var ise sağma makinasını da sürekli deneyebilirsin bir de tabii emzirmeye devam en iyi bebek çekiyor vakum gücü olarak. bir süre sonra geliyor bu sürede bebişe de mama ver sarılık olmasın