Snemgokbil 15 haftalık olduk ama bı kaç gündür yemek yerken miğde bulantısı çok yaşıyorum başım dönüyor işteyken de öyle oldu böyle halsizlik var bide neden olur sizde de varmı kizlar 😱☺️
Saregiller55 Snemgokbil uçan kuştan bile miğdem bulanıyor doktordan bulantı için ilaç isticem zoren die bi ilaç dı yanlış hatırlamıyorsam o çok iyimiş 3 gündür hiç bişi yiyip içemiyorum ☹️
Seyda41 Snemgokbil ben de 15 haftalığım ve aynı şikayetleri yaşıyorum tam her şey düzeldi derken bu hafta yemek yerken bi kötü oluyorum hatta çoğu zaman çıkarıyorum
Snemgokbil Saregiller55 bende yazdırdım sözde geçen gün 150 lira dedi sigorta karşılaşmasına rağmen bende migdem bulanır daha iyi dedim 😀
Snemgokbil Seyda41 bende de normalde ilkinde hiç olmadı erkekti bunda da erkek ama çok migdem bulandı yemek desen canım yrmek de istemiyor kahvaltı ediyorum ondan da bulandı ne yicem ya 😀
Saregiller55 Snemgokbil ya ama gerçekten çok etkili bi ilaç tüm gün böğürerek yaşıyorum artık gözlerimde yaş kalmadı
Gulcinn_07 Kızlar mide bulantisina iyi gelen prilam Dr ilacı ben 33 haftalik gebeyim hala kullanıyorum iyi geliyor arada Bi böğürme oluyor ama hemen geçiyor
Snemgokbil Gulcinn_07 onu yazmisti doktor 150 liraymis sizdemi o kadar verdiniz yazmasına rağmen biraz pahalı geldi
Kuskoysunlaryoluna Haftamdayım bulantılar yüzünden asla sağlıklı beslenemiyorum cok üzülüyorum ne zamana kadar sürecek acaba