ikramomm Selinayisbilenn Zeytinburnu görünce bir içim burkuldu 9 yaşımda ayrıldık Zeytinburnu’ndan Avrasya da doğdum kaç sene öncesi siz düşünün hala oradaki eşyaları saklar annem çok iyi olduklarını dile getirir 2 kardeşiz ikimizde orada doğmuşuz gerçekten çok iyi bir hastane tabi şimdiki para durumu nedir bilmiyorum ama tavsiye ediyorum bu kadar iyi olmasa annem hala dillendirmez diye düşünüyorum 😊
Selinayisbilenn Sussaam bende oraya gidiyorum hangi doktor acaba bide muayene ucreti değişti dedilerde doğrumu
merve-a Sussaam cigdem hanimdan memnun musunuz kendisini instagramdan takip ediyorum ve cok iyi birine benziyor ilgili mi ve direkt birebir iletisim kuruyor mu istediginizde
Selinayisbilenn Damla_04 yaa muayeneleri cok kotu davraniyolar ama doğum konusunda bilmiyorum hic nasil siz sorusturdunu,mu hic
Damla_04 Selinayisbilenn Ben tanıdık doktor oldug için çok iyi ilgileniyor ve davranıyor ama tanıdık olmasa da benim gitigim doktor çok iyi ve anlayisli
Selinayisbilenn Damla_04 ismini ogrenebilirmiyim bende denemek istiyorum nebahat kiyaka gittim bikere cok kotuydu
Sussaam merve-a evet ilgili ve güleryüzlü bende henüz yeni bü gebelik yaşadığım için 2 kere gittim pazartesi 3. Kez gidicem. Henüz ihtiyaç duymadım ama arkadaşımda gittiği için telefonlada soru sorup iletişim halinde olabiliyosunuz