Ruveyda_baskapan Allahım son günü bebeğimi kucağıma aldığım anı göster bana ne olur 🙏 25+6 da son 99dayım, sezeryan düşünüyorum belki de daha erken😍😍😍
BaLevLat34 Ruveyda_baskapan İnşallah canım benımde suan 25+6 dayım son 100 gün Senin ki nasıl öyle oldu yanlıs mı yazdın acaba 😅
Aslhnklk Ruveyda_baskapan Ay postu açıcaktım sen açmışsın bizde de son 99 😊 iple değil resmen halatla felan çekiyorum geçmiyoki doğuralım😂😂
Elilar2225 Melikeex yaa çabuk geçse keşke 🥰sezaryen olacağım için hep 10 gün falan az hesaplıyorum daha mutlu oluyorum öyle 😁
Melikeex Elilar2225 olsun canım saglıkla gelsin benim suan normal gozukuyo ama bakalım tosbık nasıl gelmek ıstıycek 😅
beyzanurgcl Ruveyda_baskapan yuppi benimde son 99 oldu ama hâlâ cinsiyeti belli degil bakalım hayırlısı 💜🌸
beyzanurgcl Ruveyda_baskapan valla kız daha öğrenemedik bir kız bir erkek diyip duruyorlar inşlah bu ay öğrencem bu salı randevum var
annesinin_beybisi Ruveyda_baskapan zaman ileriye aksın🤓 ama bir yandan da akmasın her anını tadını çıkararak yasayalım 😊 son 111 pamuk prensesimle😸