Yesil_123 designermom ben kullandım çok da faydasını gördüm hiç yara olmadı diğer iki çocuğum da doğumdan itibaren kullandım hep yara oldu ama 3. De haftasını tam hatırlamıyorum 36 idi sanırım çok iyi geldi
bukusum designermom ilk coxugumda alıp kullandım öncesinde ama hiç faydasını görmedim çok kötü yaralar oldu. Şimdi 37 haftaligim kullanmayacağım yaram olursa garamstan pomad ve göğüs kapakları kullancam
Hellobabyyyyy designermom yani sürdükten sonra gümüş kapak ya da kalkan mı kullanıyorsunuz ben buz dolap poşeti ile kapattım nemli durması için o yüzden sordum yoksa direk sürüp öyle bırakıyor musunuz diye 😌
Dilekagrgn designermom ilk hamilemigimde 8 aylıkken kullanmaya başladım doğumdan sonrada devam ettim faydası oldu bence ha yarildimi yarıldı acıdimi acıdı ama çok çok azdı bunuda kreme bağladım. Kullanın kızlar ihmal etmeyin
pinarkibar designermom o markanın bi göğüs ucu kremi bi de göğüs ucu çatlak kremi diye geçiyor ikisi de aynı mı yoksa farklı mı acaba ?
designermom Hellobabyyyyy valla inanın hic bilmiyorum sürüyorum bir süre bekliyorum sonra sudyeni kapatıyorum baska sekildiyse de yanlış yapiom galiba😁
Busoo Hellobabyyyyy canım bence yapma nem sıkıntı kuru kalmalı. Göğüs pedi bile nem yapar diye doktorum çok karşı
Busoo Hellobabyyyyy ya ben de bilemiyorum ama bence kapatma nem cıvıltır yaraya açık hale getirir kuru kalsın canım