Yonca-erol Kizlar bugüne kadar böyle bir şey yoktu bugün hep toplanıyor elimi koyunca minik minik hareket ediyor ama sürekli bugün bebeğim toplanıyor 34. Haftada sürekli toplanması yasadiniz mi normal mi yoksa erken doğum belirtisi mi ?
B3gul Yonca-erol ben de 34 haftalığım bende de aynı hep toplanıp sertleşiyor hafif gaz sancısı gibi de ağrısı oluyor ama normal dedi doktorum. Nst de sancı çıkardı bişey olsaydı
Hapyymami55 Yonca-erol canım yalancı sancı bunlar yani. Doğuma haziliyor bebe kendini rat ol internettende baka bilirsin yazıyor nette
Derya_derya Yonca-erol ben de 34 deyim .Toplanor geceleri hele taş gibi olıuyor.2 gün önce nst ye girdim ve yüzmek sancı çıktı ne yazıkki .Doktor ciğerleri geliştirici iğne yaptırdı.Ben pek ağrı hissetmedim dedim .Doktor baksana çok sert bu da bi gösterge dedi .Elimden geldiğince ayakta durmuyorum hep uzanır vaziyetteyim .umarım haftalarımızı tamamlarız
Busra2013 Yonca-erol normal bebek doguma hazırlanıo benım 40 haftaya kdr oyleydı ama gelmek bılmedı sezeryan oldum😂
Yonca-erol @B3gul dün gittim doktora bebek doğum pozisyonu aldığı için rahime bakamadi alttan da muayene etmedi bı şikayetim yoktu çünkü . Bugün böyle oldu Nst ye de 37. haftada girersin dedi sancı çıkıp çıkmadığını bilmiyorum yani . İnşallah sikintisiz zamanında gelir minikler 🙏🙏
Yonca-erol @Hapyymami55 evrt canım okudum bugün sürekli olunca endişelendim doğum pozisyonunu almış bir de
Esmakks Yonca-erol merhabalar canım. Benim 27.haftadan beri sürekli toplanma oluyor. Şuan 36+0 olduk hala devam
Yesilim23 Yonca-erol ay bende onu soracaktım ya aksama doğru benimde karnımda bi sertlik olmaya başladı sağ taragımda daha cok hareket ediyordu şimdi soluma doğruda etmeye başladı doğrulamıyorumda hafif hafif ağrılarım oluyor istemsizce gerildim🤦🏼♀️
Yonca-erol @Esmakks canım biraz rahatladım bende toplanma yeni başlayınca endişelenmeyin teşekkür ederim
Yonca-erol @Yesilim23 bende ağrı yok toplanma var canım bazen ama çok kasinca bebek kendini hafif sizi oluyor . İnşallah zamanında gelir bebişlerimiz 🙏
Gamze3741 Bende 34 haftaya giriyorum benimde toplanmalar başladı ilk başta korktum ama buradakileri okuyunca rahatladım bebek kasılıyor ve nefes alamıyorum nerdeyse 2 dakika kadar düzelmiyor sonra düzeliyor ☺️
Elfidam 28.haftadan itibaren yalancı sancı denilen kasılmalar, bebek toplanması şeklinde gerçekleşirmiş. Bende 32 ye girmek üzereyim bu haftalarda fazlalaştı. Sanırım serviks uzunluguyla ilgili de olabilir
Yonca-erol @M_A biryerde toplaniyo orası sertlesiyo tepe gibi oluyo orası bian nefes alamıyosun canim