Oztrmn1 Özel büyükşehir hastanesi hacer yavşan hanıma gidiyorum cok memnunum insallah nasipse 2 3 haftaya onunla olacak doğumum çok ilgili her şeyi ben sormadan anlatıyor soru sormama gerek bile kalmıyor kesinlikle tavsiye ederim
irem-Dora Nursah34 canım ne yaptın öğrenebildin mi cinsiyetini ? Bugün şansımiza acil doğumu çıkmış bir saat bekledim tam randevuyu delircektim 😅
Nursah34 irem-Dora 2 deydi randevum hemen girdim öğrendim şükür 😂 kağıda yazdırdığımiz için pek bişey söyleyemedi 😂 baktı kağıda yazdı hemen erkekmis 🥺💙
irem-Dora Nursah34 yaa benimki de erkek, senden sonra doğuma gitti o zaman, ben bir saat bekledim çünkü 😅 neyse daha beklemicem yarın sezaryene alıyor
Nursah34 irem-Dora Ya çok mutlu oldum 🥰 bu koca bekleyiş yarın son buluyor demek😂 sagsaglim sağlıcakla inşallah kucağınıza alırsınız 💙 inşallah ağrısız sızısız hemen atlatırsınız🙏 birde sezaryan ve normal ücreti ne kadarmış 🥰
irem-Dora Nursah34 teşekkür ederim 🥰 normali bilmiyorum canım ama sezaryen için 5,250 demişlerdi en son
balarisianne42 Bende Kızılay hastanesi Okay demirtaş a gidiyorum çok memnunum Konya da neredeyse bütün doktorlara gittim tedavi aşamasında ama hiçbiri Okay hocamın yerini tutamaz ❤️❤️
MirayveAnnesi22 Medova elnare Alyazova memnunum 🥰 Sezeryan ve normal doğum ücretleri farklı mı ve ne kadar şuanki fiyatı ?
Elfozri09 MirayveAnnesi22 Medovada bende Fuat beye gidiyorum.Muayene 300 olmuş ama hala doğum ücretleri aynı 5200 TL dedi.Gecen hafta gitmistim
2_kezannelik Betullyillmazx tüm samimiyetimle Farabi hastanesi Mehmet bardakciyi öneriyorum.İlk doğumumu Mehmet bey gerçekleştirdi çok memnun kaldım mükemmel bir doktor ☺️
Esilam42 Konya postlarınin neredeyse hepsini okudum ama kimse Sibel Tünere gitmiyo sanırım memnun mu degilsiniz acaba ANlamadim yoksa öyle bir doktorun var olduğunu kimse.bilmiyor mu 😂😂🤲