glam Dün akşam da dahil olmak üzere neredeyse hiç hareket etmedi. Muzlu süt içtim, çikolata yedim. Bazen aşırı hafif hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum, hiç böyle değildi. O yüzden şaşırdım. Sabah ve akşam özellikle tekmeleri çok belirgindi. Öğleden sonra doktora gidicem, ama beklemek zor😢 aranızda bu durumu yaşayan var mı?
mucizemizibekliyoruzz glam sert yada hafif farketmez hareket ettiğini hissediyorsanız sorun yok. Günde en az 10 defa hareket etmesi lazım. İçiniz rahat etsin sağlık ocağına gidin kalp atışlarına baksınlar ya da doktorunuza gidin ultrasonda baksın mutlaka
Bahar22Bahar glam merak etme canım çok nadir de olsa 2 gün bile kıpırtı olmadığı oluyordu sağolsun buradakilerden öğrendim bende korkmuştum ilk zamanlar uyuyormuş dinleniyormuş meğersem 😊😍
SonglKayaIbiolu Evet bazen olabiliyor onlarda yorulup dinlenebiliyorlarmış haftanın her günü aynı olmuyorlar endişelenmeyin. Hafif karnınızı dürtüp solunuza yatabilirsiniz ama yinede içiniz rahat etsin doktora gitmenizde fayda var
Dina Korkma canim bendede oyle cok oldu bir kac saat sonra hisettim sende panik olma islerini falan gor sonra uzan hiss edeceksin
Melihaa Bende çok yaşadım bu durumu su iç soluna uzan elini karnına koy konuş bebeğinle yorgundur yavrucak 🙃
Ayseeell Canını sıkma hiç ayakta kaldinsa , yoruldunsa , stres durumlarında da olabiliyormuş bebek hareketlerinde azalma. İyi düşün , bir sıkıntı yoktur iyi haberlerle dönüş yaparsın inşallah
glam Dün akşamdan beri çok stres yaptım hareket etmemesine, acaba ondan da olabilir mi? Doktor çıkışı yazarım mutlaka
Sunu Bende geçen gün banyo yaptıktan sonra bebeğim ertesi gün öğlen saatine kadar hareket etmedi. Çok kormuştum, tekme attığı sevdiği şeyleri yedim bana mısın dememişti. Öğlen saatlerinde yavaş yavaş tekmeler gelmeye başladı. Heralde duş alınca oda mayıştı diye düşünüyorum ama sağları solları belli olmuyor. O yüzden endişe etme sen yinede
glam İlgilenen, rahatlatan herkesten Allah razı olsun. Çok şükür sorun yokmuş, 2 gün hiç kıpırdamazsa gel dedi. Uyuyor, uykuları 2 gün sürebilir dedi. Hareket ediyodu ultrasonda ama çok hafif uykudaki hareketler olduğu için hissetmiyorsun dedi.