kuzeymm 38 haftalık hamileyim grip oldum sıcak suya vicks koydum burnuma çektim bir sakıncası olurmu??😪
BusraOzhan kuzeymm vicks burnuma çekmiyprum ama sırtıma ya da ayaklarımın altına sürüyorum burun tıkanıklığı için 1 lt suya karbonat ve tuz ekleyip çekin burnunuza fayda eder yatmadan vicks burnumun ucuna sürüyorum ben iki hamileliğimde de kullandım
Cerenildiz Buharını değilde ayağınızın altına sürüp çorap giyin ateşiniz yoksa bende 38.haftamdayım gribi ve öksürüğü böyle geçirdim zararı olmadı
kubumom Ya kızlar ben 4.ayımdan beri burnum tıkandığında hafif burun deliklerine sürüyordum, geçen haftada çok ağır grip oldum eşim sıcak suya koydu çektim 1 dakika içime sıkıntı olmuş mudur ki 🥺 korktum şimdi bi
Merve6494 Olmamıştır heralde iyi düşünün iyi olsun bda kullanmayın ben duyunca şaşırmıştım kozmetik agrı kesıcı vs bıle yasakmış
AleynaaS Ben korona olmuştum kizlar ilk 3. Ayımda.. Burun tıkanıklığım cok Zorluyordu ama doktorum izin vermedi kesinlikle.. Şu serum suları varya eczanede satılıyor onlardan aldırmıştı ama oda pek etkili değil bilginiz olsun
kubumom İnternette araştırdım biraz ilk 3 ayda kesinlikle kullanmayın yazıyor, onun haricinde hamilelikte kullanılabilecek doğal merhemdir diyor. İlk 3 ay bebeğin gelişimi söz konusu olduğu için yasakmış ama sonrasında sorun olmaz diyor 🥺🙄