kuzeymomss Sabah 5 te 1 cm açıklıkla yatışım yapıldı suni ile başladın ve epiduralsiz doğumum gerçekleşti uzun uzun yazıcam şuan bebeğimle dinleniyoruz ♥️♥️ Miss kokulu oğlumla
Melos90 kuzeymomss ayy Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun yazın lütfen bende normal istiyroum kesi. Ve dikisten korkuyorum nasıl hissediliyor mi
Hanzademerve kuzeymomss ayyyyy merak ediyorum Allah analı babalı büyütsüüüünnn 😍😍😍😍 tüm detaylarıyla bekliyorum
kuzeymomss Kifayett Melos90 eymeninannesi123 herkesten allah razı olsun, Kesi ve dikiş bu işin en kolayı onları hiç hissetmiyorsunuz bile ☺️
selmabttl3 kuzeymomss 1 cm açıklıkla heöen iyi almışlar yatışa normalde almazlar ayy suni dedin beni bitirdin çok beter oooo 3. Doğumum olacak inşallah suni almadan doğurmayı düşünüyorum tabi açılmam olursa çok zor oluyo açılmam
kuzeymomss selmabttl3 inşallah sunisiz başlar doğumunuz benim son günümdü ya suni ye dayanıp öyle doğum olucaktı yada sezaryenle alınacaktı açılmam çok sancılı ama hızlı ilerledi gerçi yaklaşık 8 saat sonra doğumum oldu çok şükür iyiyiz 🧿