Momaslan Annekuzusu_Ayaz 37+2 deyiz bana da şimdiden soruyorlar 😔 kayınvalidem arkadaşlarıyla buluşacakmış erteliyormuş🤦🏾♀️ Her arayan sancın var mı diyor. Arkadaşlarım rüyasında doğurduğumu görüyor en az 5 kişi😂 Kendimi dağ evine kapatasım var 😂
Annekuzusu_Ayaz Momaslan kız seninki daha erkenmiş niye acele ediyolar benimki 40+3😅perşembeye kadar sancı gelmezse suni sancıyla doğuma alacak
Annekuzusu_Ayaz esrahmet61 bende bekliyorum canım valla sancı falan yok perşembeyi bekliyoruz bakalım😅sen nasılsın
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz sürekli yalancı sancilar oluyor canım geçiyor benim kız epey kandirikci bende pazartesiye bekliyorum kontrolüm var suni yi kabul etcem sende hiç açılma var miydi
Annekuzusu_Ayaz esrahmet61 benimde yalancı sancılar çok oluyo geri gidiyor da bana hiç açıklık bakılmadıki bu zamana kadar korkuyorum pazartesi bakalım dedi gitmek istemiyorum zormu oluyo
Damlatuurgut Annekuzusu_Ayaz ben 36yım daha bebetom kanala girmemiş 40beklersem 4kg üstü olur dedi doktorum. Ayrıca squat ve perine masajı yap dedi🥴
Annekuzusu_Ayaz Damlatuurgut o perine masajını bana da dedi ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ya bizim perşembeye kadar sancı gelmezse suni sancıyla doğum
Damlatuurgut Annekuzusu_Ayaz internette biraz baktım da eğer yaparsan kesisiz oluyomuş doğum çoğunlukla
Annekuzusu_Ayaz esrahmet61 bitane kıza ben odadayken baktı kızın sesinden bende tedirgin oldum korktum
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz yok kuzum kendini kasma birde herkesin bakması farklı ebe biraz acitmisti beni ama diğer ebe de hiç hissetmemiştim bakan kişiden kişiye göre de degsiiyor
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz yok canım hep kadındı bana bakanlar ilkteki zor geçti sonra iki kez dha bakıldı birini doktor diğerini ebe baktı acimdı hic
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz benim öyle oldu canım ama birde çok uğraştı net anlayabilmek için o ebe ebeye göre degisiyor