lena_moms Annekuzusu_Ayaz ben daha 32 haftalık gebeyim sabrım kalmadı 😂 inşallah 37 de falan gelir kızım🥰
Crnkll Annekuzusu_Ayaz çarşamba günü sezaryen olucam çook korkuyorum normal istedim hep bebişim 4.200 iri olduğu için normal olmuyormuş kanala giremiyormuş ama o kadar çok korkuyorum ki anlatamam doktor çarşamba günü sezaryenla alıcam deyince ağlamamak için kendimi zor tuttum
Esosunannesi_ Nebyaa aynıyız son 2 😂😂gelmiyo hanımefendi ondan değilde milletin çenesiden kurtulmak istiyorum artık dogmadimi nzmn doğacak sorusu 🤣🤣
Annekuzusu_Ayaz Esosunannesi_ beni hergün soruyolar daha doğurmadınmı diyolar sanki doğursam ne olacak onlara ne bıktım çenelerinden😣😣
Annekuzusu_Ayaz Crnkll ayy benle aynı durumdasın benimkide 39+5 de 3.960 çıktı 40+2 cuma kontrol var 4.000 olucak sezeryan günü verecek sanırım banada
Birdost Crnkll sezeryanin yapılamadığı dönemlerde iri bebekler annelerinin karnında kalmıyordu mutlaka. Bize doktorumuz illaki doğar ama ya bebeğe bı zarar gelir ya da anneye demişti. Risk almaya gerek yok tabi ki. Belki de söylenen kadar kilosu yoktur ve kanala da girip geliverir. Nasip. Onun sağlığı için hangisi iyiyse öyle olur inşallah. Sağlıkla büyütün yavrunuzu.
Crnkll Annekuzusu_Ayaz aynen sanada öyle verir bebek iri olunca normal doğum tehlikeli oluyormuş zaten herşey onlar için valla Anne olmak zormuş şimdiden başladı zorluklarımız
pinarezgi Annekuzusu_Ayaz bugün 3750 dedi. Sancı yok açıklık geçen hafta yoktu tekrar bakmadı. 5 gün daha bekleyelim bakalım dedi olmadı pazartesi sezeryan a alcak
Gulcanyavuz Kızlar illaki 40+0 da gelecek diye bir kayde yok ki. Nasıl bebek 37 de geliyor ise erken. Bazı doktorlar var takip edin. Kendi doktorunuza takılı kalmayın. Bende şu anda 35+3 teyim. Lakin 42+6 ya kadar beklemeyi düşünüyorum. 40+0 oldum hadi ben geleyim demiyor ki. 40+3te gelecek belki. Ya da verilen tarihten 3 5 gün oynayabiliyor. Sezaryen isteyenler için bir şey diyemem. Lakin normal düşünenler birkaç doktoru takip etsin derim. Bu tamamı ile benm Fikrim. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲❤
Annekuzusu_Ayaz Gulcanyavuz bizim doktor 6 gün daha bekleyelim 41 de artık gelmezse mecbur biz alcaz dedi