eylulabla_oluyor Kızıma 8 aylıkken giydiğim elbiseyi denedim o zaman ki karnımla nerdeyse aynı ve cumartesi daha 6. Ayımız dolacak ne ara bu kadar büyüdü karnım🤣
Kbramsa eylulabla_oluyor benim de aynı kıyafetler olmuyor ama belim ve popom büyüdü 2. De o yüzden halbuki ikisi de erkek 🥲
Ezgiduru eylulabla_oluyor benm de aynı kızımdan kalan atletler doğuma kadar giydim bunda göbeğinin üstünde 30 hafta jsjs
cileklicookie eylulabla_oluyor ay bende ilk kizimda 7. AYda karnim cikmisti 8 aylikken hamile tulumu almistim tam 9 aylikken tulumu tam doldurmustum Suan 4 aylik hamileyim tulum dar oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣 Hic bi pant elbise falan olmuyor ya
Doga12345 eylulabla_oluyor benimde öyle yaa ilk gebeligimde hiç hamile göbegim olmadan doğmuştu şu an 2 ay bitecek baya çıktı göbegim çok erken yaa
eylulabla_oluyor Kbramsa benim ilki kızdı bu erkek cinsiyet e bağlıyorlar ama zaten az bi göbekte vardı ondan mı acaba diyorum son ay ne olacak halim😢
Japonannesi Kbramsa benimde aynı ikincide yaygın kilo alınca kesin kız dedim ama doktor yüzde doksan erkek dio
Kbramsa eylulabla_oluyor belki arada ki yaş farkı etkiliyor vücudu bilemiyorum ama ikinci bebe de kilo da zor gidiyormuş 🥲
eylulabla_oluyor Ezgiduru 😂ya kıyafette sorun yok zaten hep boldu kıyafetlerim de elbiseye şaşırdım bide bir anda çıktı bu karın oruçta tutuyordum bayramdan sonra bi baktım karnım var😂
eylulabla_oluyor cileklicookie MaşaAllah sizde 4. Aydan böyleyse 9 da düşünemiyorum ben 6 oldum şaşkınım walla 😂🤣🤣
eylulabla_oluyor Doga12345 ilkinde son ay çıktı hatta son haftalar diyebilirim baya geç belli oldu 45 le hamile kaldım bayada zayıftım ama bunda hem kalan göbekten hem 2. Den galiba pat diye ben burdayım dedi resmen🤣
eylulabla_oluyor Kbramsa demeyin yaaa 😢kızımda 45 le kaldım 60 la doğuma gittim 54-55 tim 2 sene geçti şimdi de 54 le kaldım verdim şuan 25 hafta dolacak 54 üm tekrar aynı kiloya döndüm tek iyi yanı bu olacak sanırım şu ana kadar hiç almamışım gibi ilerliycem 😢
Japonannesi Kbramsa benim ilkinde 18 haftalıkken hamile tulumu giyiyordm bunda yana doğru genişledim hamile kıyafetleri bol gelio daha