Gmz4141 Sevdaaaa123 özele gidiyorsanız doktorunuza bilgi verin. Devlete gidiyorsanız acile gitmenizi öneririm. Allah korusun tahlil felan yaparlar ilaç verirler düşürürler.
asraca Sevdaaaa123 diyet ama mutlaka günlük 3 diş sarımsak yutun çok aç kalmayın kısa aralıklarla diyet beslenin sarımsak düzenleyecektir kara buğdy ekmeği vs zeytinsiz hayat gb
Acemianneee08 Sevdaaaa123 kuzum tuzu sıfırla. Şuanda da bekleme acile git ilaç verirler düşmesi için . Ben 22. Haftadan beri ilaç kullanıyorum sabah akşam
Berenibeklerken Sevdaaaa123 hemen acile gitmen lazım canım ben de tansiyon hastasıyım 14 9u geçerse hemen ara dedi doktorum. Özele gidiyorsan doktorunu ara hemen git. Çok acil bi durum beklemeye gelmez.
Kubra-T bayanukuslu beni etkilemiyordu bu gebeliğimde baş dönmelerim çok oluyor ama sebebini bilmiyorum kansızlıktan olabilir yüksek tansiyon bebek için çok riskli ama düşük tansiyon iyi gebelikte
Sevdaaaa123 Yaa çok teşekkür ederim hepinize sarımsak Yedim 13 düştü çok şükür ama ilaç bana da başlarlar devamlı böyle yükseliyor çünkü 🥺🥺