Haticeyildiz Rukiye bence bu konu hakkinda hic konusmayalim simdi biri hic olmicak bisey yazar canimiz ister gerek yok 😊
NaimeYilmaz Yazardım ama gercekten birinin canını çektirmek ıstemem günah. 🙏 ama imkansız bişey olmadı çok şükür ☺
Busrabusra ece123 etsiz olanin bi zarari olmuyo diye okumustum.fazla abartmadan nefsini sondurecek kadar az yesen bence bisey olmaz
semabrcn ece123 etsiz çiğköfte ama az yiyn şişiriyor hazımsızlık yapıyor fazla kacırmayın. birde alırken özellikle hamile yiyecek taze mi diye sorun.
ece123 Busrabusra ayy gerçekten mi benim doktorum kuralcı herşey yasak 🙄 yarın ilk iş çiğ köfe o zmn 😋 bi keresen bişey olmaz sanırım
Haticeyildiz Rukiye o hic belli olmuyo benim canim tatlida istiyo ekside istiyo hic yemedigim seyleri canim istedi 😂😂😂
SHA Valla ben de hiç şekerli şeyler yemezdim kolay kolay ama uyanır uyanmaz canım tatlı şeyler çekiyor bu hamilelik çok acayip bişey🤤
muhasebecianne asermek mi o da ne 🙈😄 29 haftalığım hic asermedim yaa mide bulantılarım olmadı herşeyi yedim o yüzden mi bilemiyorum ama esim cok şanslı valla 😊