iremcannn1907 Yaseminerki benim bebeğim ultrasonda aynı babamdı cidden o kadar benziyordu ki doğduğunda da aynıydı. Şimdi 4 buçuk aylık hala aynı 😂
159951 Yaseminerki hahahhahah 9 ay taşı yükünü çek gitsin babaya benzesin 😊😊 olcak iş değil diyemicem. İlk kızımda babasının kopyası ikincide ultrasonda aynı babası. Bn taşıyorum Bn bakıyorum Bn büyütüyorum. O babasına bnziyo 😊😊😊. Sağlıklı olsunda işin şakalı yanı tbi
Aaaalliii Babasına benzediğine sevinmelisin benim kızım küçük halasının kopyası 😂 ben diyorum hep anasını babasını teyet geçip halasına benzemesi garip yolunu şaşırmış halasının olcağına bizim kızımız olmuş. Halasının eşi kayınvalidesi bile çok benzetiyor.
litfenama Yaseminerki hahahah ben de bana benzesin istiyorum. İlk önce aynı bendi. Sonra babası oldu :( aşk başka, bebek başka. Huyu benzesin babasına :(
Aaaalliii Smyye1B benim kendi yeğenimde bana çok benziyor ama benim kızım halasının kopyası dudağının altındaki hafif çukurluklar bile aynı. Benzer tabiki ot kökünde biter dee azıcıkta bizi anımsataydı iydi😂😂😂😂
Smyye1B Yaseminerki Valla ilkten bende babama ve görümceme benzetiyorum şimdi bakıyorumda galiba kendi kopyamı doğurucam 😊 değişir belki😅
Yaseminerki Babasına benzediği gibi birazda bana benzemesini istiyorum sonuçta benim de çocuğum 😂 ve bu en doğal hakkım inşallah ilerde birazda bana benzer