bernaaozkara Kızlar günlük ne kadar süt tüketiyorsunuz ben normalde 1 bardak ama mide yanmam olduğunda 1 litreyi buluyor
FatmaNur_27 bernaaozkara hamile kaldığım günden 30. Haftaya kadar en az bir bardak bazen iki de oluyodu 30. Haftadan sonra bir tiksinme geldi zorda olsa iki günde bir içmeye çalışıyorum
Esraa00 bernaaozkara ne süt ne yoğurt nede peynirle aram vardı ama insan kendinden çok düşünüyor zooorla yiyor valla
Mesudesrds bernaaozkara süt pek içmiyorum kabız ediyor ama yoğurt felan tüketiyorum içmeye başlayacağım 3 4 günde Bi öyle yapacağım mecbur
Vicibici bernaaozkara laktoza karşı alerjim var pek tüketemiyorum. Sadece bazen sabahları sütle yulaf lapası pişiriyorum. Onun yerine daha çok ayran, yoğurt ve peynir gibi besinler tüketiyorum ☺️
Hapyymami55 bernaaozkara süt sevmiyorum bu zamnaa kadar da içtiğimi hatrirlamam ama yoğurt yiyorum her gün ☺️
dnz_dnz bernaaozkara süt severim her gün az bir nesquikle birlikte tüketiyordum su fazlalığı çıkınca sade içmeye başladım. Günde bir bazen iki bardak. Yoğurt da bir ya da iki porsiyon yiyorum mutlaka. Demir ilacıma denk getirmemeye çalışıyorum sadece, etkisini azaltıyormuş
VerdaY Süt içerken hangi özelliklere dikkat etmemiz gerekiyor? Pastörize, uht, laktozsuz, light? Ve soğuk içsek olur mu
bernaaozkara VerdaY ben sktsine ve bilindik marka oluşuna dikkat ediyorum direk soğuk içiyorum başka türlü içemiyorum
Rabiaugur VerdaY bende sindirim problemi oldugu için laktozsuz içiyordum her gün ama son bi haftadır hiç içemiyorum iştahsızlık var rutin olarak yiyip içtiğim herşeyde bi soğuma geldi abhr cubura sardım bu aralar çikolata dondurma falan çok tüketmeye başladım nolcak böyle bilmiyorum
VerdaY Daha benim de cok yeni olduğu için araştırma yaparak gidiyorum bir zararım olmasın bebeğime diye 😟 bilindik marka içildiği sürece sıkıntımız olmaz o halde