Sibel_l3 Vanilyasekeri34 56 ile hamile kaldım 66 buçuk ile doğuma girdik, doğum anında 6 buçuk kilom gitti en son tartildigimda 59dum daha 20 gün oldu doğum yapalı😅 gidiyor yani rahat
Anne4142 Sibel_l3 sizinle başlangıç kiloymuş aynı sayılır 24 haftadayım. 55 le başladım 59 kiloyum. Son aylarda çok alırsın diyen var demeyen var. Sizin nasıl oldu kontrollü mü kilo aldınız 🤗
Zehra2412 Bsraemr 32deyim 30 kiloya doğru gidiyorum bu kadar küçük rakamları dert etmeyin kendinize 😂😂
Deletedmom623737 Vanilyasekeri34 veriliyor canım merak etme 82 kg yi gördüm ben 65 kgle hamile kalıp şimdi 72 ye düştüm 2 ay oldu daha doğum yapalı
Ecemsmsk Deletedmom70006 Benim de sizin gibiydi aynı. 52 ile başladım o haftalarda aynı kilolardaydım.Şuan 37. Haftadan bildiriyorum. 62 kg oldum☺️
linaaryaa Vanilyasekeri34 valla ben 23 kilo civarı kilo aldım şuan bebeğim 5 aylık baya kilo vermiştim göbek hariç ve 86 ile doğuma girmiştim şuan 59 kiloyum daha veririm derken tekrar hamile olduğumu öğrendim 😂😂
Ark Vanilyasekeri34 benimde ilk gebeliğin zayıf biriyim hamile kaldık çok hızlı aldı şuna 26 hafta bitmek üzere 11 kilo aldım ben meyve çok yedim o bana 1 ayda 5 kilo aldırdı 🙈 şuan dikkat ediyorum 2 haftadır almıyorum kilo bakalım kaç kilo ile bitecek bu yolculuk ama takma herkes veriyor bir şekilde sonuçta geçici bir süreç
Tazeanneee60 Vanilyasekeri34 32. Haftadayım 8 kilo aldım ama hiç takılacak bir durum değil bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter
Zehratay 1prenses_annesi1 30 haftadan sonra alınıyor genelde bebeğinizin gelişiminde bi sılıntı yoksa etkilemez
Kvrckmom Vanilyasekeri34 bende 13 kilo olarak 36 yi bitirmek üzereyim ve dediğiniz gibi aşırı derecede tatlı şeylere düştüm. Hamilelik boyunca hiç canım istememisti bir de tatlı şeyleri. Şimdi niye böyle oldu anlamıyorum. 🤭
ozgetoozge BurcuMusti3107 bende 18 haftada 5 kilo aldım. Internette yazana gore bu haftalarda 2.5 ile 6 kilo arası normal sayıliyormuş ama yinede kisiden kisiye degisir. Çünkü ben fazla kilo ile basladim zaten hamilelige. Su zamana kadar hic almamaliydim ama aldım🤷♀️🥲😅
HanifeAhmet Vanilyasekeri34 daha 10+1 iz yolun çok başındayız 4 kilo verdim sürekli kusmaktan ama iştahım bir açılırsa en az 20 kilo garantim var 😅 hamilelikten sonra veriliyor merak etmeyin hiç canınızı sıkmayın bunun için
Tucicup Doğumdan sonra 6 ay içinde hepsi gidiyor ilk gebeliğimde 35 kg almis biri olarak söylüyorum diyet bile yapmadım emzirme koşuşturma vs hepsi 6 ay içinde gitti hatta azı kalsaydı bile dedim 45 kg düştüm 85 lerden :(