Nevin_bahar 31+2 12 kilo aldım sağlık ocağında ki ebe normal dedi korkma doğumda zaten 4-5 kilon gidiyor emzirmeye başladıktan sonra kendiliğinden veriyorsun emzirme dönemin de yediğine içtiğine dikkat et demişti rahatlamıştım o zaman 😂
1prenses_annesi1 Hamile kaldigimi ogrendigimde 49 kiloydum 4 aylik hamileyim halendaha 49 kiloyum cok yedigime ragme kilo almiyirum zamanla alirmiyim veya bu bebeyimi etkillermi…
Deletedmom70006 1prenses_annesi1 ilk 4 ay zaten kilo alimi önerilmiyor ve genelde alınmıyormus da bulantilardan ötürü. Ben de 16. Haftadan sonra almaya başladım 52 yle başladım şu an 57 58 civariyim 22. hafta
Zehratay 1prenses_annesi1 30 haftadan sonra alınıyor genelde bebeğinizin gelişiminde bi sılıntı yoksa etkilemez
Deletedmom70006 BerilDerin yani yazmalari sorun değil herkes aynı kiloyu almaz ama böyle çok kötü bir şeymiş sanki fazla fazla almışlar ama sorun etmiyorlarmis gibi yansıtmalari biraz garip gerçekten.
BerilDerin Deletedmom70006 sorun da o zaten kendileri de biliyor gayet iyi bi rakam olduğunun ama çok almış gibi yazmak başka amaçlar teşkil ediyo bariz belli yani
Ecemsmsk Deletedmom70006 Benim de sizin gibiydi aynı. 52 ile başladım o haftalarda aynı kilolardaydım.Şuan 37. Haftadan bildiriyorum. 62 kg oldum☺️
Cgnmrv Vanilyasekeri34 ben ilk hamileliğimde 58 ile başlayıp 86 ile doğum yaptım. Bu kez 16. Haftada 1 kilo aldım ama bence bebekle alakalı oğlumda dünyaları yemek istiyordum kızımda canım sarece meyve vs istiyor iştahımda bi açılma olmadı. Esas konu ilkinde doğum çıktığımda 6 kilo gitmişti sonra 72 ye düştüm sonra 68 e ve 3 yıldır 68 im çok uğraştım zayıflayamadım. Tavsiyem hamileyim diyip fazla fazla yemeyin sonra bi yandan bebek yorgunluk bi yandan hep zayıflamalıyım düşüncesi insanı çok yoruyor
Nurakin077 ruya-11 ben de 22 kg aldım yarın sezeryan olacağım istemeyerek bakalım verebilecek miyim herkes sezeryan da çoğu kalıyor gibi olumsuz yorumlar yapıyor umarım veririm
Eelliiffnnuurr Vanilyasekeri34 40.haftada doğum yaptım. 51 kiloydum 73 olmuştum. Şimdi 12.günümüz 63 64kiloya düştüm. Merak etmeyin gidiyor sonrasında
Zeeynepp Vanilyasekeri34 Doğumdan sonra verirsin canım dert etme kendine hem su falan gidiyor içinde ben hiç almadım daha bndr almak istiyorum
Ipekyrdy Silasil bende aynıyımm ve dikkat etmeme rağmen. Bir 5 kilo daha alsam razıyım 15le kapatmaya 😄
asumantarcan59 26 haftalik hamileyim 5 kilo aldim yemeyime dikat ediyurum bakalım kaç kiloylan döguma gidicem 🤦♀️
scentburcu61 Vanilyasekeri34 kilo almak üzücü olmamalı, bedeninizde masum bir canlı taşıyorsunuz bunun için üzülmenize gerek yok hamilelik doğal bir süreç ve hepimiz alabiliriz doğumdan sonra da takılmayın siz ve bebişiniz değerlisiniz.. 🤗
Minigin_annesi0 Vanilyasekeri34 ben 95 le kaldım hamile tartıda en son 110 u geçmiştim bir hafta oldu doğum yapalı dün tartıldım 100 kiloya düşmüşüm inşallah tekrar almam emzirme bahanesiyle
Mirach Minigin_annesi0 bana umut oldunuz 🫣 bende aynı kilolular hamile kaldım. 28. Haftadayım nerdeyse 17 kilo falan aldım. Korkuyorum vallahi ama napalım
Tupbebekile Minigin_annesi0 doktorunuz kizmiyormu benimki cok takintili 1 kilo alsam bile laf ediyo 96 ile hamile kaldim bu arada her muaneye gittigimde stresle gidiyorum
Silasil tgceayazz bende ya burda herkes 4 kilo alıyor forumda sinirim bozuluyor nasıl ya diyorum😂 bende kilolar spor sağlıklı beslenmeye rağmen gidiyor valla hiçte umursamıyorum verilir😁