Cinarsaitinannesi Melikeozden 52 ile hamile kaldım 22 haftada 60 olmuştum şuan 63 kiloyum ve doktorum zayifsin dedi orantılı aldım çünkü
Melikeozden Cinarsaitinannesi içime su serpiyorsunuz çok sağ olun. Benim de görünürde bir şey yok sadece kalçam hamilelikten sanırım bi tık fazla büyüdü
Cemoss46 Melikeozden hayır erkek kızda kalça genişler derler ama alakası yokmuş 4 ayrı doktor hepside erkek dedi
JaleTogrul 19′dayim 55′le hamile kaldim suan 57′yim ..bence cok fazla degil ama dikkat etmeye baslamalisin🥰
Cinarsaitinannesi Melikeozden yemeğin salçalısı kafının kalçalısı demişler boşver takma kafana doğumdan sonra gidecek zaten hepsi ☺️
Sema42 Melikeozden bende Cumartesi 22 oluyorum 52 ile hamile kaldım 59 olmuşum -_- çok iştahım açıldı ya napıcaz bilmiyorum
Melikeozden GamzeDs ne kadarlık hamilesiniz? Çok veya az fark etmez her şey bebişlerimiz için annelik hiçbir şekilde kolay değil maalesef. Benim gibi takıntı yapmayın siz de 😄
Brckose61 GamzeDs Bence çok değil 22 haftalık misiniz ? Ama iste ileride çok alacaksınız diyorlar o benim kafamı kurcalıyor
CansuDRY Melikeozden 2,5 kilo almıştım. Ama beslenmeme çok dikkat ediyorum şeker yüzünden. Zayıf hamile kalanlar genelde hızlı kilo alıyor. İlk kızımda 53′le hamile kalıp daha 7.haftada 5 kilo almıştım.
Sznzr Ben de 22. Haftamdayim 56 ile hamile kaldım şuan 62 oldum. Hiç spor yapmıyorum ne bulsam yiyorum gebeliğimin başından beri iştahım çok açık.Ancak son günlerde biraz fazla kilo aldığımı düşündüğüm için platese başlayacağım.
Melikeozden Sznzr pilatesi evde kendiniz mi yapacaksınız yoksa herhangi bir spor merkezine mi gideceksiniz