Teslimeesma Biraz beni motive eder misiniz lütfen 😂 doğumda ve doğumdan sonra kaç kilo verdiniz kilo vermek için neler yaptığınız? ben suan 16 haftaligim ve 2 kilo almisim bile 🙄😱
Sbm050421 Teslimeesma valla bende az almanın peşindeyim 23+5 im 4.5 kg aldım allahım 10 kiloyla tamamlarım inşallah ya 😅
Aybarsss0606 Teslimeesma hiç öyle düşünme emin ol o kilolar gidiyor lohusalık dönemin de çöküşe geçiliyor 😂
Night Teslimeesma ben 24 haftalığım 7. Aya giricem artık 7 kilo aldım🙁çok yediğimde 8 oluyor hatta tartıda daha önümde 3 ayım var en az bi 15 olur gibime geliyor toplam kilo artışı:( ama doğurunca çoğu gidiyormuş zaten yani çevremdekinler doğuruyor 1 hafta sonra 10 kiloya yakın gidiyormuş😄
Kubraa33 Nelere dikkat ediyorsunuzda 2 kilo aldınıız çok iyi gerçekten benim hamilelikte tam tersi iştahım açılıyor 😞
Teslimeesma Ben çok miğde bulantisi çekmedim ve sürekli biseyler yiyorum 2 kilo almışım suyu bol içiyorum ama hiç şeyden de eksik kalmıyorum 😂 Kubraa33
Dark Teslimeesma doğum sonrası 6-7 kilo gitti. 2 haftada 14 gitti. Ayda toplamda 16 gitmiş eski halime dönmüştüm
Teslimeesma 30 Mayıs’ta gidicem doktora ama yanların cikti doktor da kıza benziyor demişti bende merak içindeyim 😂 Kubraa33
Dark Teslimeesma lohusalık dönemini iyi değerlendirmek lazım. İnsan cokk terliyor. Bol su içip hem kiloyu atıp hem sütü çoğaltabilirsiniz. Ben bu şekilde eridim resmen
Melikeozden 22 haftada 6 kilo almışım bile :(( bu sebepten oturup ağladığım oluyor hamilelik hormonları mı bilmiyorum doktor yüzüme çatır çatır çok kilo almışsın deyince duygu boşalması oldu sanırım