melikedelibas Kızlar yumurtlamadan 8-9 gün anca geçmiştir bu ay gebelik belirtilerim var ama adet olcak gibi ağrımda var hani adet olmadan rahim kasılırmış gibi ağrı olur ya vajene vurur aynı öyle ağrım oluyor arada geliyor gidiyor böyle ağrı yaşayıp hamile oldugunu ögrenen oldu mu yoksa regl olucam bu ayda mı olmadı ?
Gebeyim15 melikedelibas ben öyle oldum canım adet bekliyordum hamilemisn diyenlere yemin bile etmişdim yok karnım çok ağrıyor hastalancam vallahi dedim hastalanmadm hamile olduğumu öğrendim şimdi 14+4 darısı başına inşallah
Defne_1 melikedelibas böyle ağrılar olabiliyor. Hatta gebeliğin ilk bir kaç ayında adet zamanına yakın yine de ağrılar olabiliyor. Benimde öyleydi şu an 5 haftalık gebeyim. İçini ferah tut.
Esraa00 melikedelibas 😂1 hafta önce arkadaşıma bende hasta olacam belim ağrıyor karnım ağrıyor dedim meğer hamileymişimm inşallah istediğin sonucu alırsın
tezecikanne melikedelibas benim 12 haftama kadar hergun adet olacakmış gibi ağrım oldu ama 12 haftaya doğru azaldı ve bitti hatta şuanda bile haftada 1-2 kez 5 dk felan olur ve gider
melikedelibas @Gebeyim15 Ayyy ağzından bal damladı valla amin inşallah kuzum Rabbim sağ sağlim evladına kavuştursunn 🤲
Gebeyim15 melikedelibas amin cümlemizinkini inşallah sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah hamile olduğun haberini bekliyoruz 🌸
melikedelibas @Defne_1 Valla icime su serptiniz çok teşekkür ederim kuzum Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin 🤲🤲
Ebrueylul18 Kizlar benimde öyle ya göğüslerim agriyo arada sizliyo karnım agriyo belim agriyo bide adet olcam gibi oram bazen agriyo sizliyo gibi sanki
Nasip_kismet melikedelibas heran adet olcak gbi oluyordum hafif kasik agrisi sanki camasirim islanmis gbi ama.olmuyodum boyle.boyle 1 haftayi geciriyodum test yapinca pozitf 🤭
melikedelibas @tezecikanne Ağrı hem kasıklarda hemde vajinaya vuruyordu dimi sanki böyle kasılır gibi yani
tezecikanne melikedelibas sürekli olarak kasikta ağrı gunde 5-6 kezde gece de dahil buna kasılır gibi vajinaya vuran sancı ama ben her adetimde bu durumu yaşıyordum baktım adet gelmiyor ama ağrıda geçmiyor hiç ihtimal vermeyerek test yaptım
Evrim622 Aynı durumu şuan 2,3 gündür yaşıyorum hiç böyle olmazdım vajinam sağ kasık tarafı zonkluyor ara, ara oluyor bu durum adet olacakmışım gibi sızı var bir de inşallah iyi haberler alırız
melikedelibas @Evrim622 Damar atması gibi degilde hani adet öncesi illa yoklar ya vajinaya vurur ağrı kasılma gibi o sekilde bende de sol kasık zonkluyor valla bacım inşallah yüzümüz güler bu ay
Evrim622 melikedelibas Aynen onu demek istedim zonklama durumunu yaşadım sağ bacağıma da vurdu ağrı hafif uyuşma oldu.Allah yardımcımız olsun inş canım sağol