Sedaanurr AlmiraAnnesi bu teste negatif çıkmaması lazimm hata olmuşturki öylede olmuss keseyi görmüşsün maşallah canimm☺️
AlmiraAnnesi Sedaanurr yok ya sürekli verdim kan testi negatif çıktı hep sonra pozitife döndü bende kendim sağlıkçıyım
Sedaanurr Princessmom bende öyle yapcamm iki gün geçsin gunum öyle gitcemm dün gece yaptım kaset test daha koyu çıktı inşallah artiyodur cnm ☺️
Umay255 Sedaanurr kişiye göre değişir canim böyleyken 15.83 öğrendim sonra yükseldi 🥰 şimdi 9 haftaya gircem inşallah
Sedaanurr Umay255 anladimm canimm teşekkür ederimm Allah herkese hayirli sağlıklı bebiş nasip etsin 🥰
Canpolat Sedaanurr çok yüksek te çıkabilirim düşükte herkesin hormonları farklı belli kesinlik yok böyle testler de benim 240 çıkmıştı aynısı ama başka arkadaşımın da 1200 çıkmıştı böyleydi ikimizin de herkesin farklı yani canım kan ver öyle belli olsun
Umay255 Sedaanurr Amin kuzum senin de hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🥰
dayi Sedaanurr adete iki gün kala sizinkinden daha silik çizgiyle öğrendim 107 ile. Adet günü 498 e çıkmıştı
Sedaanurr dayi benimde bugün adet gunumm canimm vajinada ağrı sızı var inşallah regl olmam ilk haftalardae de bu şekilde sızılar oluyomu?