Zeliha_1 Temmuzda ehliyet kursuna yazılacağım o zaman müsaitliğim var 5 aylık olmuş olacağım inşallah sizce bi sakıncası olur mu hamileyken
anne96 Zeliha_1 sadece stres yaparsan zararlı olabılır. ben bekarken ehlıyet almıstım dıreksıyonu tutarken kollarım kasılıyordu ve ogun boyunca agrıyordu 😂 sınav zamanı da stres yapabılırsın ama rahat bır ınsansan sorun olmaz ınsallah ☺️
Diloss_14 Zeliha_1 bende hamileyken aldım ani fren falan yaptırmıyorlar musamma gösteriyorlar baya benim güzel ve kolay geçmişti
mercimeginannesiiii Zeliha_1 Eğer rahatına düşkünsen hele ki hamilelik döneminde tavsiye etmem. Ben çok zorlanmıştım. Ama bebek olunca da çok işine yarar oda ayrı bir mevzu.
uraz_ve_annesi- Zeliha_1 ay bende alacaktım ama ani bir araba çıkar bir şey olur diye korkuttular kendimde biraz panik biriyim vazgeçtim o yüzden 🤷♀️
Hatice_gzr2505 Zeliha_1 ben aldım tam o arwlıklardaydım geçenlerde hiç bir sorunum olmadı eğitimler olsun direksiyon sınavı olsun hatta tolerans bile gösterdiler 😆 tavsiye ederim Mart ayında 5 aylıktım o zaman aldım
Tubmavi Zeliha_1 stres yapmayan biriysen dene. Ama ehliyet almak öyle kolay değil tabi arabayı yeni öğrenen biri için kolunu bacağını çok kadabilirsin bunu göz önünde bulundur.