elisamoms_60 Kızlar acil sanciyla fln gidip doguma alinan varmı Bu genital bölge temizliği ne zamn olmali kararsiz kalıyorum aniden gidersem eğer nolcak
hemsirebianne0901 elisamoms_60 aniden gittiğinizde hastanede hemşirelerden malzeme rica edebilirsiniz dogum katlarında permatik bulunur mutlaka
Edanur_Dilek elisamoms_60 her hastaneye randevu gidişinde önceden temizliğini yap canım ani kontolre gidip doğuma alınanlarda var en azından temiz olursun canım
Sinemmmmm58 elisamoms_60 25 nde planli sezeryanim vardi normalde 21 ine kuafore randevu aldim.agdaya gidecektim ama gel gor 15 i sabah suyum geldi kalktim hemen alabildigim kadariyla jiletle alip hastaneye gittim 🤷♀️🤦♀️
Msl22 Sinemmmmm58 Ay cok utaniyorum ya minii minik ucu çıksa bile veya böyle sivilce gibi oluyor ya jiletle alinca aybenmi cok utangacim
Msl22 elisamoms_60 Ay en korktugum sey agdayla aldik ama suan agdayla aldiramiyorum 38haftaya girecegim bu yuzden cok korkuyorum her kontrole gitmeden bir gun oncesi esimden yardim alarak jilet de biliyorsunuz batık oluyor ve ertesi gün nokta nokta çıkıyor utaniyorum ama ne yapayim baska turlu de olacagi yok acil doğum olursa da hani su gelmesi vs olursada evde esime hemen aldırıp oyle gidicem artik yapacak birsey yok canim
Ebrucm elisamoms_60 Bende kuaföre gidicegim gün sabah kanamam oldu permatikle temizlemeye çalıştım ama alamamisim iyi onlar orada permatikle temizlediler doğum başlamıştı
Mltmsncn elisamoms_60 ben doğuma yakın haftalarda evde her anlamda bakımlı bir şekilde oturdum 😅 o yüzden kötü yakalanmadım😅
Sinemmmmm58 Meryy69 planli sezerysn oldugu halde aniden doguma alindim yani sen dusun 😏 yinede temiz gittim cok sukur
Ezgiduru elisamoms_60 valla ben 33 haftadan sonra hep temizliğe dikkat ettim ne olur ne olmaz diye ve aniden de doğuma girdim 37. Haftada bı gece yarısı 🤣 bunda da 30+3 um hatta dün temizlik yaptım artık daha dikkat ederim çünkü belli olmaz bebislerin isi
mihraveannesi elisamoms_60 son haftamdayım her kontrol de alıp gidiyorum bi kaç güne bir gitmeme rağmen😂
Bebek-C Ben bugün tam 38 oldum. Cuma günü çatı muayenem olacak o yüzden yarın için ağda randevusu aldım. Umarım bizim oğlan sürpriz yapıp ağda yapmadan gelmez😀 doğum heyecanından ziyade ağdasız yakalanma heyecanım var utancımdan çocuk içime kaçabilir 😀
MerveNur- elisamoms_60 son gümler 2 günde 1 kendime bakıyordum bu şekilde yapın siz de öyle bi risk olmaz
Nsrn1 elisamoms_60 bizim kadınlarımız gerçekten çok önem veriyor kişisel temizliğine ya hastanede neler neler görüyor ebeler kadın doğum doktorları. Yabancılarda çoğunlukla kişisel hijyenini sağlamayan kadın çok oluyor.