HButun @"Gamzekeser Gamzekeser hcg takibi yapmadık o zaman biz. Çarşamba 360 gelmişti pazar günü hafif bir kanamam oldu pazartesi kan verdim 43e düşmüştü pazartesi regl oldum zaten
asilannesii Zemzems canım güzel cıkmıs bende 14 mayısta ilk testi yaptırdım 46 çıktı iki gün sonra 90 çıktı dün tekrar yaptırdım 150 cıktı seninki çok güzel artmıs
asilannesii MinnieMouse ben tüp bebekle hamile kaldım tüp bebek merkezinde ki hemşire en az 2 katına cıkması lazım dedi öyle moralim bozuldu ki anlatamam. İnternette hep %60 diyor bunlar takmıs 2 katına
MinnieMouse asilannesii zaten iki katına çıkmış canım artık bilgiler güncelleniyor kendilerini güncellesinler 🤣 %60 larda artış gösterip sağlıklı gebelik elde edenler artık çok fazla
asilannesii MinnieMouse yani 2 yıldır çocuk için doktor doktor geziyorum. İlk defa hamile kaldım heveslendim sevindim dün hepsi kursağımda kaldı.
MinnieMouse asilannesii bu kadar çabuk moralini bozmamalisin canım rabbim nasip etmiş ne güzel iyi tarafından bak kötü yorumlara kulağını kapat
TeoMom Zemzems 2 günde 2 kat artmalı canım öyle de olmuş zaten gayet güzel 1-2 kez daha verip artışı takip et ve başlangıç değerine bakma hiç önemli olan artış geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle🥰
Burcu0707 asilannesii 7 kez hamile kaldim oglumla kizimida sayarsam 9 😆 duzenli artis olmayinca o gebelikten birsey beklemeyin bence