Sinemmmmm58 Hanimlar siz ne zaman kullanmaya basladiniz korseleri ben lohusa korsesi aldim ama ne zaman kullanmam gerekiyo 3 gun oluyor dogum yapali
ozenatan Sinemmmmm58 Bende de alınacak bi dikiş yok ve 3. Gün başladım. Ağrım yoktu çok. Ama ilk doğumunda 1 hafta sonra başla demişti doktor bunda daha erken başladım.
Ccaannsseell Sinemmmmm58 ben hastaneden çıkarken doktorum korse kullanabilirsin demişti ama ben 3 gün sonra kullanmaya başladım.
mercimeginannesiiii Sinemmmmm58 sanırım estetik dikiş oldunuz. Benim de estetik dikiş, ben tavsiye edilmediği için kullanmadım. 41 gün oldu hemen hemen doğum öncesine döndü diyebilirim.
ecemnas88 Haftada doktorum kontrole çağırdığında kullanabilirsin artık demişti doktorunuza bir danışın yinede
Sinemmmmm58 ozenatan ya benim bi basinda var ip bide sonunda ilk dogumumda hic kullanmadim pisman oldum.bundada suan gobegim dikislerime geldigi icin pisik.oldu bian once korseyle gobegimi kaldirmak istiyorum
Ccaannsseell Sinemmmmm58 yapıştırma yaptılar dikiş yok bende. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Aksine korse özellikle ilk zamanlar rahat hareket etmemde çok yardımcı oldu 😊
Sinemmmmm58 mercimeginannesiiii ya ben birazda pisikten dolayi.hemen kullanmak istiyorum cunku gobegim cok sarkti ve dikislerimin ustunu kapatiyor haliylede pisik oldum 😔
Ccaannsseell Sinemmmmm58 başla canım. Rahimin falan toparlanmasınada yardımcı oluyormuş. Doktorum bana öyle demisti.
Deletedmom_7156 Sinemmmmm58 ben 3 ay sonra kullanmaya başladım belimde ve dikiş yerime ağrı yapti sezaryen oldum ben
B-Y94 Bende 1 ay önce doğum yaptım spinal sezeryan ben daha kullanmadım iç dikişler için tavsiye edilmiyor diye. Sonradan kullansak gene faydası olur mu yaa 40 çıkınca muayneye gidicem geç kalkmak da istemiyorum bişey olur mu kızlar
Ccaannsseell Sinemmmmm58 bı dene canım eğer dikişlerin acırsa başlarda çok sıkmadan tak sonradan yavaş yavaş sıkarsın ozaman