elmaliiturtaa Maviii öyle tabii ki bende kiloyu sorun etmiyorum ama kilodan kaynaklı hareketlerini hissedemediğimi sorun ediyorum rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun inşallah canım benim♥️
elmaliiturtaa Lahinnn Allah korusun bi sonra ki muayenede soracağım mutlaka rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah çok teşekkür ederim♥️
illy Bende çok geç hissettim korkuyordum artık bir sorun mu var diye . Hareket hissediyor musun diyenlere yalandan evet diyordum ama dert ediyordum sonra baktm yavaş yavaş o hoş geliyor sorun gerçekten kilo dert etmeyin :))
Tupbebekile 86 kiloda ilk kizimi 14. Haftada hissetmeye basladim 96 kiloda 2. Gebeligim 15 haftada hisetmeye basladim ama doktorum bana karin yapisi ile alakali dedi benim gibegim cok yumusak bende gobek kasi yokmus o yuzdrn vabuk hissedersin dedi oylede oldu .
elmaliiturtaa Tupbebekile ya bende pıt pıt bişi olmuştu 18 haftalıkken doktor bağırsak hareketleridir karın bölgen kilolu hissedemezsin demişti ama şu zamanlarda hissedebilirsin demedi gidene kadar hissetmezsem gittiğimde tekrar sorucam bi