Deletedmom83940 kızlar çok erken ama ben direk büyüdüğü zaman da kullanabileceği bi oda yapmayı düşünüyorum bugün marangozdan montessori yatak odası için fiyat aldık internette 12 -15 bin civarı, sorduğumuz yer size 6.500 e yaparım dedi sizce nasıl fiyat olarak ?
Deletedmom623737 Deletedmom83940 fiyatlar o kadar uçtumu ya 🤦🏻♀️ kışın başında inatagram Woodmontosori den 1600 TL ye yaptırmışım ama tek yatağı dolabı da ikeadan şifonyer alıp takım yaptım
Ftmagkkya Deletedmom83940 canım bence montessori aldım bazasına ve yatağına 4 bine aldım ve gayet güzel
Deletedmom83940 Deletedmom623737 valla bbutikmobilya diye bi site var instagramda 12-15 civarı fiyatlar
Naazli Deletedmom83940 bizde ham ağaçtan yaptırdık. Mdf yok. Çatılı Yatağı 4 çekmeceli şifonyeri 3 kapılı 2 çekmeceli dolabı var
Deletedmom83940 Naazli meşeden bizimki de 3 kapılı 3 çekmeceli dolap bir de yatak çatısı yok biraz montessori baza karışık
Deletedmom83940 Ftmagkkya teşekkür ederim canım dışarıdaki fiyatlara göre bana da uygun geldi ben evlenirken yatak odamı 11 e almıştım 😂
Ftmagkkya Deletedmom83940 instagram da çınarbebe_montessori olarak var istersen bir bak az bir ücretle kargo da yapıyorlar hemde kaliteli ☺️
Deletedmom83940 Ftmagkkya internettekilere pek güvenmiyorum malzeme olarak en azından görebilirim malzemesini marangozda beğenmediğim bişey olursa değişir o yüzden internetten almicam teşekkür ederim yine de 🌸
mrs_atalay Minigindunyasi bu canım https://www.vivense.com/markaawm-montessori-cocuk-yatak-dogal-cam-cadir-derya-modeli.html
Ozge Deletedmom83940 ben koçtaştan dolap ve şifonyer aldım 3000tlye. Trendyoldan da montessori karyola aldım 1500e. İç yatağını da 800e aldım. Sadece örgü koruma yaptırıcam onu da odasına geçeceği zaman yaptırırım dedim.