Mervehorata92 zeynepikra_61 sen anlatırken kendımı hayal ettım 😁 canım sankı ben gıbı hıssettım senı 😍 bende oyke olmayı umıt edıyorum
MerveNur- Mervehorata92 85le doğuma girdim 2 gün sonra tartıldım 83tüm ama bebeğim 3600 gram doğdu 😂😂😂 sezaryen ödem yapıyor maalesef ama kısa süre sonra 76yı falan gördüm. öyle çıktım hemen kilolarım gitti diyemiyorum yani ama arkadaşımın sezaryen den ertesi günü tüm kiloları gitmiş
Findik92227 Mervehorata92 oğlumda toplam 20 kg almıştım doğumdan çıkınca 14 kilo gitmisti ama ölümden döndüm çok kanamam oldu
Turkerg Mervehorata92 evet dikkat edersen çok hızlı veriyosun. Ama dikkat etmezsen ekstra kilo alan da çok oluyor
Findik92227 Mervehorata92 evet normal doğumdu ondan önce 2 düşük olmuştu sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik dr 38 haftada mi ne iğneyi bırakmalısın dedi Tm dedim ona Ama bi şey olur diye korktum ve iğneye devam ettim 40+3te doğdu sadece 3 gün yapmadım iğne o da hastanede yattığım için yapmadım ve bu yüzden çok kanamam oldu doğumda 2 kez dikiş attılar tampon koydular hemde dikisliyken öldüm resmen gelip gidip kanamayı kontrol ediyorlardı kötü bi durumdu
Mmmmmmmmmm Mervehorata92 Bence hamilelikten sonra kiloya takılmamalı çünkü bir mucizeyi bu dünyaya getirmişsiniz Allah’ın izniyle daha ne olsun elbettte verilir geçer gider 😊🙃
Zehratay İlk doğumumu 5 buçuk yıl önce yaptım 😃 3 ay kadar ger kalan gitmedi ama sonra diyetle vermiştim şimdi ikinci bebeğime hamileyim 36+5 bunda 7 kilo kadar almışım inşallah hepsi gider diye düşünüyorum bu kez bebeğim de biraz iriymiş
Mervehorata92 Findik92227 neysekı atlatmıssın canım surec zor ama bebeğe kavuusnca hepsi gecıyor unutuyorsunuz dıyorlar anne olmak vok guzel duygu ama aynı zamanda zorda 😊
mercimeginannesiiii Mervehorata92 Ödem 😅 Bir hafta sonra yavaş yavaş atabildim davul gibi olmuştum. 🫣