Hande1nur Kizlar cok hareketli aktif bir anne adayıyım,33+4 deyiz sürekli yürüyüş yaparim gezerim vs.ama az önce eczaneye gittim 2 dk mesefede evime ve ilk defa yürümekte zorlandim ayağımı atamadım bebek içerde cok hareketlendi ve baskısı arttı sanki karnımdan çıkacak gibiydi eve zor yetiştim uzandım şimdi ama anlamadım neden öyle oldu
Diloss_14 Hande1nur ara ara oluyor benimde yemek yaparken öyleydi cocuk aşşadan cıkcak sandım ve hareketlendi baya vajinama iğne batar gibi oluyor 36. Haftaya giriyorum 30 dan beri arada oluyo
Nskyhn Hande1nur ben daha 20 haftalığım aynı sizin tarif ettiğiniz gibi bir hamilelik geçiriyorum ama bazen yemek yaparken sanki nefes alamıyorum böyle yuruyemiyorum zorlanıyorum ama 1-2 defa oldu hemen yatıyorum acaba tansiyon mu ki diyorum ama arada oluyor demek ki
litfenama Hande1nur bende 33.haftaya başlıyorum. Her gün yürüyüş yapan ben, artık zorlanmaya başladım. Yürürken hareket etmesi çok canımı yakıyor. Verimli olmuyor zaten yürüyüşlerim. Ama devam tabi yapacak bir şey yok. Daha yavaş ve dikkatli olmaya çalışıyorum.
Hande1nur Diloss_14 ya ilk defa yaşadım yolun ortasında dogurcam diye korktum Allah korusun.yolda kaldım öylece eve zor geldim,normaldir insallah ya
Nskyhn Hande1nur ya ben tansiyondan şüpheleniyorum. Yoksa egzersiz falan yapıyorum yürüyüş yapıyorum hiç ağrım falan yok ama yemek yaparken aniden bir şey oldu. Sizin de bence anlık durumdu
Mucizemiizz Hande1nur Surekli icin bende ara ara iciyodum sonra 2 dak.yuruyuste agrim oluyordu simdi heegun kullaniyorum cok sukur duzeldi
iremcim @Hande1nur Bende 34+1 im benimde yürüyüşlerin kısıtlanmaya basladı. Daha önce baya baya yürürdüm simdi uzak mesafelerde bi dusunuyorum yorulcağımı bildiğimden. Bence bu haftalarda normal bunlar. Bebek ağırlığı artıyor ödemlerimiz oluyor birde magnezyum eksikliği de yapıyo olabilir benim doktorum günde 2 taneye cıkarttı. Bide gunduz cok yorulursam aksamları ayaklarım inanılmaz ağrıyor ve gece kramplar kaçınılmaz oluyor. O yüzden de biraz yormamaya basladım kendimi. Daha Cok dinleniyorum
Hande1nur iremcim aynen baya zorlandim bende ilk defa,magnezyum eritip içiliyor benim ki ama tadı midemi bulandırıyor ağrım felan çok olursa içiyorum,sürekli içmesem zararı var mi acaba,doktorum iç dedi ama ben her gün içemem midem kalkıyor resmen
iremcim Hande1nur bence içmeye çalış faydası olur zararı olmaz zaten az haftamız kaldı idare et. Bende hap içmeyi sevmem içerken tiksinti geliyor artık ama icmek zorundayız bebişler ve kendi saglığımız icin 🌼🥰