Yasee1616 Merhaba. Gebeliğimin son 3 günü geceleri tekrarlayan kasılma şeklinde ağrılar var. Karnım çok sertleşiyor. Bugünde olursa acile gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı?
Ksks07 Yasee1616 bende aynı haftadayım bebeğim sıkça kasılıyor ama doktorum normal dedi baktı da yalancı kasılma dedi ancak ben ağrı sızı yaşamıyorum. Sadece bebeğimin ara ara toplandığını hissediyorum İsterseniz bi doktora sorun
Meleka1 Magnezyum eksikliğinden aynı haftadayız. Ben 1 aydır kullanıyorum geceleri çok rahat ettim. Sen yinede bi doktora gözük ama için rahat etsin 🥰Yasee1616
Deletedmom2265 Yasee1616 31’e girdim bana da oldu 2 gün önce gittim doktora nst ye bağladılar sancı yok bebek büyüdüğü İçin yalancı kasılmalar başlamış rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi ☺️
AlmiraAnnesi Meleka1 benim magnezyum ile alakalı birşey söylemedi baktırmam gerekir mi acaba gittiğim doktor zaten pekte birşeye yaramıyor mecburiyetten gidiyorum
AlmiraAnnesi Aynı durum bendede var karnım taş gibi oluyor kasılmalar yaşıyorum hazımsızlık şişkinlik hepsi vardı uyuyamıyorum doktorum progestan ve bağırsak temizlensin diye ilaç verdi
Zeynepppdyg Yasee1616 27 haftalığım 1 cm açıklığım var diye progestana başlattı doktor kasılmaları azaltıp erken doğum riski içinmiş
AlmiraAnnesi Yasee1616 eşimin işinden dolayı ağrı patnostayım biraz imkanlarımız kısıtlı normalde erzurumluyum orada olacak doğum detaylı ultrason vs