Gnc27 Zorunlu yapacaklara lafım yok,yalnız keyif için sezeryan düşünenler bir daha düşünün derim ..kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gerisini anlatmasam daha iyi ☺️ Hiç normal doğum yapmadım ama kesinlikle normal doğum yapılmalı .
Saregiller55 Gnc27 keyfi olmadı ama iyikide sezeryan olmuşum böyle insanlara kötüleme yapmayın lütfen bunu düşünerek normali zorlayıp sıkıntı yaşayanlar olıyor iyikide sezeryan olmuşum
Naazli Gnc27 ister normal olsun ister sezaryen doğum her insan için farklı geçer. Kimisine zor kimisine nispeten daha kolay. Biz henüz doğum yapmamış gün sayan ve zaten hali hazırda korkan hamişleri lütfen böyle şeyler yazarak daha da korkutmayın 🙏🏻
Mutluhatun Gnc27 bir kadın olarak her doğumun kendine özgün olduğunu bilmeniz gerekir aslında🥲 Hepimizin tereddütleri var tecrübesizliğimizden dolayı bu tarz söylemlerinizi kendinize saklamanızda fayda var Ayrıca çok geçmiş olsun
Hapyymami55 Gnc27 canım bu bünyeden bünyeye fakrlikik gösteriyor sen zor atlattın diye başkalari da zor atlaticak diye bı durum yok insnaalrin gözünü korkutmasaydin keşke ☺️
Gnc27 @ Mutluhatun teşekkür ederim,yalnız cidden insanların iyiliğini düşündüğümdn söylüyorum ..tabiki kötü olacak diye bir şey yok ..ama daha sağlıklısı varken ..
Gnc27 Amacım kesinlikle korkutmak değil 😔ben hamileyken de yazanlara kızıyordum ..yalnız normalin daha sağlıklı olduğu her yerde yazıyor ..benim lafım da bu tarz düşünün ..korkutmak değil amacım ..dediğim gibi keyfi isteyenler için diyorum
Lahinnn Gnc27 kime göre neye göre normal dogum daha saglıklı ? Allah bebeklere saglıkla kavusmayı nasıp etsın anne ıyı bebek ıyı olsun gerısı boş zaten korkumuz var ıyıce bu konuyu degınmenız net kesin konusmanız anlatmak ıstedıgnız sanırım anlatamadıgınızı dusundum
Deletedmom623737 Gnc27 sezeryanın keyif için yapanları mi var Allah aşkına 😅😅 normal doğumdan korkup sezeryan tercih edenler cok bu da keyfe girmiyor. iyi ki de sezeryan olmuşum 10 gün dikiş agrısı çektim ama oda öldürmüyor merak etme 😅 sen kötü atlatmışsın diye herkesin ki öyle olacak diye bir şey yok. bünyeyle alakalı ee ozaman bünyen normali de kaldıramazdı. bu arada sezeryan yapanlarda gayet sağlıklı 😅😅
Gnc27 Deletedmom623737 valla bu kadar itiraz neden anlamadım keyif lafımı baya çarpıtmışsınız ..sizin kadar bende biliyorum ..dikiş ağrısı benim de geçti zaten ..benimkisi sadece bir tavsiyeydi .zaten insanlar bildiğini yapacak ama ben yakınımdakilere her zaman bunu savunacağım,normal doğuma teşvik edeceğim .bu da benim fikrim
Gnc27 Deletedmom623737 sezeryanda enfeksiyon riski var ve ben bunun yüzünden 12 gündür yatıyorum ..enfeksiyon geçmiyor bir türlü ..doğumdan sonra ayaklanıp bebeğine bakmak varken bınu yaşayamadım maalesef ..ve ben böyle bir riskin olduğunu bilmiyordum .herkesin basına gelecek diye bir şey yok ama ben çok çektiğimden insanların aynı şeyler yasamasını hiç istemem ..dilerim herkesin kolay ve iyi geçer benim yaşadığımı yaşamazlar .sadece tavsiyeydi ..akıllarınızı kendinize saklayın lütfen ,tanımadan önyargılı yaklaşmayın ..
Denzk Deletedmom623737 ya lütfen bana yardımcı ol canım 🌸 benim doğuma 2 haftam var ikisinden de çok korktuğum için doktor odikolojik olarak normale hazır değilsin dedi çatı muayenemi yaptı bebek küçük çatın çok dar değil ama dikişli olur dedi. Sezeryan çok mu kötü çok kararsızım yani kaç günde toparladın 😔
Aysuu06 Gnc27 gerçekten insanları anlamıyorum bilgi almak için geliyorlar bu postlara korkutmayın nedir okumayın arkadaşlar o halde evet sezeryan oldum ve cok cok zordu ki kadın yaşadığı zorluktan dahi bahsetmemiş bile normal doğuma yönlendirmiş sadece cok garipsiniz sezeryan olacaksanız korkup etkileniyorsanız okumayın insanlar buraya yaşadığı tecrübeleri paylaşmakta serbest !
Haticekaya1808 Gnc27 sezeryan yada normal doğum ikiside doğum yöntemi. Herkesin bünyesi bir değil malesef ama bu şekilde paylaşım yaparak insanları boş yere endişelendirmeyin.
Deletedmom623737 Gnc27 o zaman kötü geçen sezeryan hikayem hassas konu diye başlık atacaksın pat diye yok tavsiye etmiyorm yazmayacaksın tanıyıp tanımamayla ne alakası var 😅😅 bence sen aklını kendine sakla ki burada insanları korkutma seninki kötü geçti diye başkalarını korkutmaya hakkın yok anlatma biçimin yanlış senin. heee bu arada enfeksiyonu dibine kadar yaşamış bi insanım. enfeksiyondan ameliyat sırasında kanamam olacaktı. kalkıpta bunu burda yazmanın bi mantığı yok başkalarını korkutmak istemem Çünkü benimkisi senkisi öyle geçti diye herkesin öyle olacak diye bir kaide yok. yazık günah hamilelikte bu tarz şeyleri bende kafama takıp deli gibi düşünürdüm Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin milletin aklını bulandırmaya gerek yok.
Zehratay Gnc27 ben ilk doğumumda 8 saat suni sancı sonucu sezeryana alındım dayanamadım doktor çıkarken bazen hastaları dinlemek gerekliymiş rahminde kanama olmuş o an açık olduğu için müdahale ettik normal doğum olsaydı birde sezeryan gibi ameliyat olman gerekecekmiş dedi bana. Herkese diyorum illa normal olsun diye dua etmeyin en hayırlısı ne olacaksa o olsun
dnz_dnz Gnc27 ben de katılıyorum herkese. Çok gereksiz bir başlık olmuş. Her doğum şeklinde kötü ihtimaller var. Binde bir oluyor diye ikisini de yapmayalım, çocuk içimizde kalsın o zaman
gzdtny Kızımın kalbi normal doğum başladığında durdu ve zorunlu sezeryan oldum. İyi ki sezeryan olmuşum ki kızım hayata döndü 🙏🏻 Hiç öyle abartıldığı gibi acı ağrı çekmedim. Normal yada sezeryan her doğum anne ve bebeğe özeldir💜
Haticekaya1808 Deletedmom623737 ben 1 Haziran da mecburi (keyfi değil ) sezeryan olacağım hemşire olmama rağmen etkileniyorum korkuyorum yani diğer hamileleri düşünemiyorum çok haklısınız 👏👏👏
Deletedmom623737 Haticekaya1808 korkutma kendini canım hiç düşünme düşünmemeye çalış. inan yavrunu kucagına aldıgın anda geçiyor tüm korkuların. inşallah sağlıklı bir doğum geçirirsin. 🙏🏻
Sevoz Haticekaya1808 littlemiracle_ normalden de sezaryenden de aşşırı korkan bi insandım diyodum çocuk hep içimde kalsa keşke😅 ama suyum gelince bebişim erken geldi hayırlısı böyleymiş dedim. Doğumum normal ilerliyordu ama bebek haftası küçük olduğu için kalp atışları zayıfladı acil sezaryene alındım ve bebek gibi bir doğum ve lohusalık geçirdim. Ameliyat anından zaten kesinlikle korkmayın asla canınız yanmıyor (sinek ısırığına ağlayan canı tatlı biriyim) doğum sonrasında da zorlamadığınız yani birinden yardım aldığınız takdirde yine problem yaşamazsınız. Max 6 7 gün sonra sapasağlam ayaktasınız inşallah😊 her doğum kişiye özeldir ne iyi diyene aldanın ne kötü diyene. Stres yapacak hiçbişey yok ikisinde de. Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah 😍
Dark Haticekaya1808 hiç korkulacak birşey yok. Ben ilk ayağa kalktiktan sonra herşeyi kendim yaptım. Sadece gaz sancısı oldu hafif. Eve gelince makineye çamaşır falan attım. Normal yatma saati dışında bir kere bile yatmadım. Motivasyon çok önemli. 1 haftaya hiç olmamış gibi devam ediyor hayat. Enfeksiyon yaşamış hanımefendi burda ilk defa okudum bunu
littlemiracle_ Gnc27 neden böyle söylediniz ne yaşadınız ki 12 gün sonra zorunlu sezeryan olacağım ve ilk doğumum sürekli düşünüp korkuyordum zaten şimdi daha çok korktumm
Haticekaya1808 littlemiracle_ insanların kötü tecrübesi malesef bizi de etkiliyor her doğum bir değil bende sezeryan olacağım canım arkadaştan dolayı bende endişelendim sağlıkçı olmama rağmen düşünmemeye çalış herşeye o anda odaklanalım sonuçta bir bebek dünyaya getiriyoruz kolay değil
Gnc27 littlemiracle_ canım sezeryan tek basına gayet rahat onu söyleyeyim ..belden aşağısını uyuşturdukları andan itibaren hemencecik doğdu bebişim hiçbir şey anlamadm 😊rüya gibiydi, sonrası da sadece ilk ayağa kalkış zordu onu hallettikten sonra yürüdükçe açılıyorsun ve zamanla geçiyor ağrılar..ben 12.gündeyim suan çok rahat yatıp kalkıyorum acı falan da yok şükür 🙏 ben sonrasında farklı sorunlar yaşadım ama dilerim kimse yaşamaz 🙏zaten hastanede tek yaşayan bendim yani bendeki çok nadir bir durum o da şans kısmet diyelim.. yine de beni çok etkilediğinden genel fikrimi söylemek istedim hepsi bu .
Asli84 littlemiracle_ kuzum hiç korkma benim teyzemin canı o kadar tatlıdır ki karnı ağrısa acile giderdi. İkizlerini sezaryenle doğurdu aynı gün ayaklandı. Ağrıları hatırladığım kadarıyla uzun sürmedi. Ağustos ta doğumum var ve arkadaşın tabiriyle keyfi sezaryen olmayı düşünüyorum.. Hiç kafanı takıp kendini strese sokma.