Denzk Esfaa ben ismini koydum ismli tulum takım herşeyini yaptırdım şimdi nil bade koymadığıma çok pişmanım. Bence çok güzel
Hulus Esfaa biz Allah nasip ederse kızımızın adını Masal koyacağız Alya ismide var aklımızda ama Masal daha baskın geliyor.
Cinarsmom Esfaa kız ismi bulmak bana göre de çok zor oğlanda hemen bulmuştuk 😁 kızım olcak inşallah ECE ❤️
Deletedmom_12 Duru,lina,alisya,eslina,mira,nil,belis,arya,tuana,elvin,efil,eliza,eleysa,esmira,kayla aklima gelen bunlar 🥰🌸
rabiasifa Esfaa 39 dayim 38 de karar degistirdim sonradan. Lilya , Zümra, Erva, Yusra, Begüm , İnci , Mihri , Sare , Mina hoş isimler sanki. Bizim kızın adıda Zeynep İnci olacak nazipse .
Ksks07 Esfaa arkadaşım herkes her ismi koymuş 🤣 inan koyulmayan değişik güzel isim kalmamış. Nil, Mina, Duru, Bade, İpek, Leyla, Defne, Alya, Asya, Umay, Alin,Lina aşırı sık gördüklerim, duyduklarım bunlar 😂 Bende tam koyuyorum her yerde karşıma çıkıyor hevesim kırılıyor. 😁 Aşırı zormuş
ErdoganGamze Ksks07 Hiç sorma valla her yerde karşıma bu isimler çıkıyor. Farklı isim görmek istiyorum artık 🤦♀️
Ahmetugcee Esfaa bizim de kızımız olacak bizde isimde zorlanıyoruz🤦 aklımızda Aden , hüma, liya, arya , erva var cokk kararsızız🤦🤦