Petek98 Oğlum olacağını öğrendim. Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.. Erkek bebek isim önerileri alabilir miyimmmmm😍
Eymengul Petek98 rabbim kucağınızı almayı nasip etsin kaç haftalık peki bide isimde Mahir ismi eski gibi ama ben çok beğeniyorum ❤️
ulkuhandhm Petek98 Bizde Aslan koyuyoruz inşallah nasipse 🧿😍 Öneriler Ateş Miran Barlas Kayra Karan Uras Arel
yarenaygk34 AlmiraAnnesi bende aybars koycam adını ilk oğlumun adı da göktürk bu aralar aybars ismimi çok duyuyorum yanına ikinci ismi de koymayı düşünüyoruz
Mihrimahvuslat Eymengul Mahir kardeşimin ismi dedem çok istedi imam kendisi ve Mekke imamının adı Mahir olduğu için çok istedi annemde kırmadı şimdi 13 yaşında liseye gidecek maviş maviş gözleri var🧿🤤
AlmiraAnnesi @yarenaygk34 bende ilk cinsiyet öğrenmeye gittiğimde %99 erkek denildi aybars koymaya hazırladık kendimizi aybars diyorduk sürekli daha sonra kız olduğunu öğrendin almira ya döndük 😂
AlmiraAnnesi @“yarenaygk34” bence iki isim kullanılmıyor genelde birini söyleyen diğerini söylemiyor yinede size kalmış
AlmiraAnnesi Petek98 doktor azeriydi kendinden çok emindi kız dediklerinde bile hâla ben yok ya erkektir birdaha bakalım diyodum meğerse kızmış bana bu kesin erkek dediğinde daha 12 haftalık hamileydim artık o doktorla görüşmüyorum değiştirdim 😂😂