Elfcm hilalmami Benim 12 Şubatti son adetim belirtim başlamıştı 1 hafta falan anlamadim. Halsizlik koku hassasiyeti mide bulantısı uyku halleri birde şiddetli kasik ağrısı. 8 martta tests yaptım kabak gibi çıktı diğer adetimde teee 20 Şubat falandı. Sonuca kafaya takmazsan bir şansını dene gebelik testiyle ☺️
BurcuMusti3107 Deniz_20 amin canım hayırlısıysa gelsin inşallah olmazsada üzülme rabbim nasip eder inşallah 🙏
Denizbrhn Benimde adetime 3 4 gün kala sol kasığım ağrımaya başlamıştı normalde hiç ağrımazdı çok şükür hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir 🥰
Busbusu Denizbrhn bnde 4 haftalık hamileyim bugün adet olmam gereken gün belim çok agriyo normalmi adet olcam die korkuyorum
yarenikoo Benimde göğüslerimde çok ağrı vardı reglimin geciktiği 4. Günde test yaptım pozitif çıktı kan verdim 5 haftalık hamileymişim meğersee :)) Ara ara regl sancısı gibi giriyor kasıklarıma bir ağrı geri gidiyor normal mi bu bilemedim
21_kub34 hilalmami normalde ben adetim geldiğinde sadece kasıklarım ağrırdı o da bir gün öncesi ağrı olurdu ama ben yaklaşık 2 hafta öncesinden kasık ağrılarım özellikle şiddetli bir şekilde bel ve göğüs ağrısı bacak ağrısı çok çektim suan zaten 6 haftalık hamileyim
Melisakrtl hilalmami adet sancisi cektim bel ve kasik karin agrisi adet olacakmis gibi :) adet olacagim gun test yaptim hamileymisim suan 30 haftaligim :)
Busbusu hilalmami canım bnmde 10 gün önceden başlayan sol kasık ağrısı ama ilk göğüs ağrısı çok agriyodu uçları özellikle akıntı hafif. Baş ağrısı bide nabzın çok hızlı ayar canm nabzina bak gebelikten önce bnm nabzın 70 i geçmezdi smdi 4 haftalık hamileyim 3 haftalikkende nabzım 85 90
Besimeekara hilalmami inşallah istediğin gibi hamilelikte ama bunlar aynı zamanda bire bir adet belirtisi de 🥺rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin adet gecikmesi olursa hemen testinizi yaparsınız.Ben adet olmaya 3 gün kala çok baş dönmesi sonucu yaptığımda öğrendim şimdi Cok şükür 14 haftalik olduk oğluşum la rabbim sizin gibi isteyen bekleyen tüm ömrünü bu yola adamış bebek hasreti çeken herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
Momoztkn hilalmami benimde karnım ağrıyodu sürekli gaz ağrısı gibi adetim 4gün geçti test yaptım pozitif çıkmıştı adetin geçmesini bekle sonra test yap 1-2 tane garanti olsun 😊
Eva-11 Momoztkn bendede gaz ağrısı ve kasık ağrısı çok ama yumurtlama günüm 13 mayıstı .. hamile değilimdir dimi fazla erken belirtileri için çünkü sanki
Kaleboynutuba Bfduam evet ve sürekli apır yemekler istiyordu canım makana pilav değil dolma beyran normalde eti sevmem ete düşmüştüm sonra geçti ama bulantılar başlayınca
Nur-01-35 hilalmami bende göğüs ağrısı öyle bir ağrı oldu ki .adet olduğunda olandan 2 3 kat fazla olunca şüphelenip interrten baktım. Direk erken hamilelik belirtisi diye cikan yaziyla ben sok .eve giderken test aldim evet 2 çizgi cikti
Fanus789par hilalmami Benim adetten önce 2 kesin belirtim vardı biri akıntım çoğaldı 2.si tuvaletim çok geliyordu kasık ağrısıda adet belirtisi tabi 2 gün gecikince erken gebelik testi yaptım çok net pozitifti inşallah seninde öyledir canım 🙏
Ark hilalmami ben hiç bir belirti yaşamadım rüyamda gördüm test verdim ve hamile olduğumu öğrendim 2 gün adetim geçti belkide onun etkisiyle gördüm ama fiziki bir belirti olmadı
Nsrn1 hilalmami tek belirtim adetimin gecikmesi olmuştu 😄 başka hiçbir belirtim yoktu adetim 3 gün gecikince kendi kendime “şu testi yapayım negatif gelsin de bugün regl olurum kesin” diyerek test yaptım bir de baktım ki pozitif 😄
3oglanannesi hilalmami bu kadar erken kasık ağrısı zor belirtiler 5 haftadan sonra başlıyor bsş dönmesi yada hafif iç bulantısı gibi hafif belirti olabilir bu kadar erken
Balahatunn 3oglanannesi ben de kasik agrisiyla adetime 6 gun kala ogrenmistim. Hem de kaset testle. Sabah da yapmamistim ustelik testi. Yani kisiden kisiye degisebilen seyler bunlar
HanifeAhmet hilalmami bende kasık ağrılarıyla öğrenmiştim enfeksiyon dedi ilk doktor ikinci doktor gebesin dedi 🙈
Busbusu HanifeAhmet kac haftallikken öğrendim ben 4 haftalık hamileyim belim kasigim bacağım agriyo normalmi