Sinemkocak hilalmami bende bir bucuk ay kasık ağrısı yaşamıştım sanki adet okcakmışım gibi karnim agriyordu ama test yaparsan testte cikmaz adetinin 2 3 gün geçmesini bekle canım. Ben adetim 2 gün gecikince erken gebelik testi yapmıştım.
ilgecan26 hilalmami bende şuan 6+2 oldum benim normalde reglim düzensizdir bende 6 gün gecikmeden sonra belirti başladı ilk başta iştahsızlık vardı , sonradan göğüslerim sızlamaya başladı ve deli gibi akıntım vardı hala var akıntım 5 +5 haftalıktan sonra bulantılarım başladı
Ddmyu ilgecan26 bende bu ay inşallah pozitifi bekliyorum akıntım başladı ama emin olamıyorum akıntınız nasıldı şeffaf falan mı ?
ozgeozcan Gulbahar47 tabi ki iyi olur bütün doktorlar tarafından tavsiye ediliyor hamile kalmanı hızlandırıyor diye biliyorum
limoncicegimFO hilalmami aynen cnm benim de öyle oldu spor yapınca felan bacakların ağrır ya öyle bir ağrı çektim birkaç gün sonra test yaptım pozitif kan testi verdim pozitif çıktı. Hayırlısı olsun senin için de
cerenmemisss Tusami kuzum inşalşah hamilesindir ilk hamilelik belirtimdi hatta adet oldum sanar lavobaya giderdim bakardım kan yok akıntı vardı yoğun açık renkli sümük gibi diyebilirim
Gulergulmez hilalmami benim 3 gebeliğimde de adet olacakmış gibi belirtilerim vardı, ha oldum ha olacağım derken olmadım, test yaptım pozitif çıktı. Hatta kesin olacak diye ped takmışlığım var🤭 o yüzden ben hamile miyim test yapmadan anlayamayanlardanım😊
Sehrbnon12 hilalmami canım benim sol kasıkta ara sıra batma oluyordu belim agrıyodu adetimde gün gecikince test yaptım silik cıktı ertesi gün kan verdim 350 cıktı ve 2 gun sonra tekrarladım 795 oldu bende 4 gün sonra doktora gittigimde karından ultrasonla ikiz olduklarını gördüm cok şaşırdım belirtim falan agır bi sancım bacak agrım yoktu sadece kalçama agrı girerdi arada darısı sana insallah bi test yap sende🙏😘
Melekk8 Bfduam canım bende daha dün başladı 4+6 haftalığım dün gece bayağa adet olucak gibi sancım vardı sürekli wcye gidip kontrol ettim ama ara ara gelip gidiyordu sancı korktum biraz hatta
Busbusu Melekk8 bnde 4 +2 yim yarn adet günüm. Biraz erken öğrendim ben gebeliğimi bugün çok ağrım oldu korktum bende adet olcam die
Melekk8 Bfduam canım valla bildiğin sökülme ağrısıydı akıntı geldi dedim kan geldi heralde kimyasal yaşıyorum Allah korusun öyleydi ama meğerse akıntı gelmiş bundan öncede hafif hafif kasığımda sızı oluyordu adet sancım dün oldu ilk defa
Bfduam Melekk8 akıntı ne renkti seffaf mı? inş yerleşdiğinden öyledir canım endişe etme. O sökülme hissi insanı ne üzüyor ya geldi gelecek diye.
Melekk8 Bfduam valla öyke çok korktum doktora gidecektim o derece neyse geçti canım benim beyaz süt gibi akıntıydj benim ilk gebeliğim boş gebelikti onda da süt beyazı akıntım olurdu hep gebelik akıntısıymış ama benim arkadaşım şeffaf akıntıda yaşamış
Aloneanqel hilalmami kasık ağrısı filan boşver canım onlar adet döneminde de oluyor. En belirgin herkesin yaşadığı tek özellik sürekli idrara çıkma isteği , sürekli idrara çıkma. Eğer farzımahal günde 3 kere idrara çıkıyorsan ve bu sayı 7 ye çıktıysa hamile olabilirsin. Gözlemle derim