Evrim622 Seherselim Anladım çok teşekkür ederim aynı durumu bende yaşıyorum yumurtlama günüme daha var ama bilemedim gebelik durumu var mı yok mu akıntı erkenden başladı
GizemKrkmz cerenmemisss ayy inşallah ikiz gebeliktir rabbimden hep ikiz diledim, eşim ve benim tarafımda da ikiz var 🤭 rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
anneolmakzoramagulusuyeter Busbusu ayy bilemedim ya 🙈 inanır mısın sabah namazından beri seni bekliyorum 🙈 ha yazdı ha yazacak diye🤣 ben napsam kasetle mi yapsam erken gebelikle mi bilemedim yaa çok heyecanlıyımm
anneolmakzoramagulusuyeter Busbusu 10 11 mayısta pozitif gördüm 12sinde çatladı canım 9 gün oluyo sanırsam
Busbusu anneolmakzoramagulusuyeter Bnmki erken döllenmeydi adetten iki sonra hamile kalmışım yaptığımda 7 gün vardi adete idrara 14 15 günde geciyomus ama erken gebelik yap çıkar belki canım kasetle yap dicektimde erken gebelikle yap bnce canm hayrlisili olsun inşallah bekliyorum😍😍😍😍
Busbusu anneolmakzoramagulusuyeter belirtin çok canım merakta ediyosun bide erken gebeliklik testlerinde adetten 6 gün öncesine kdr sonuç veriyomus herlde şansını dene adettin geçmesini beklemek istemezsen
anneolmakzoramagulusuyeter Busbusu yapıyım kız 😍 ayy hamişlerin duası kabul olur dua et bana olur muuu adım Azize ismen dua istiyorumm 😍🥰🥰
Busbusu anneolmakzoramagulusuyeter zikir çekmeye basladim canım senin ztn🥰🥰 hakkında hayrlisi olsun inşallah 😍😍😍
anneolmakzoramagulusuyeter Busbusu evde saf saf gülüyorum şu an 🤣🤣🤣 7den beri tutuyorum idrarımı çıkar herhalde ya gitsem mi 🤣
Busbusu anneolmakzoramagulusuyeter çıkar insallah canım dene sansini ama çıkmazda ümidini kaybetme adetn gecnce yine yap 😍
Busbusu Busbusu bn 8 gün varken yaptım negatifti ertesi gün yaptım çok çok minik silik çizgi vardı uzulmen için çok erken daha adetin geçmedi canım şansın var morelini bozma hiç bostan
anneolmakzoramagulusuyeter Busbusu gülümsettin gülüm teşekkür ederim ☺️ Bi sonrakinde atayım testi bi sn