Benim doktorum normal doğumdan yana ama benim bebeğim iri ve iki hafta önden gidiyor eğer 40. haftada gelmeye karar verdi diyelim o zamana kadar 4 kiloyu bulur ilk gebeliğin oldugu için o kadar zorlamak istemiyorum seni ve iri bebekte bazı komplikasyonlar gelişme ihtimali yüksek dedi ama illede normal doğurmak istiyorum diyosan sen bilirsin dedi bir hafta düşünmek için süre verdi bi daha muayeneye geldiğinde karar ver dedi sezeryanı tercih edersen bir hafta sonraya gün veririm dedi bende düşünüyorum da hem acıya toleransım çok düşük hemede bebeğimi riske atmak istemiyorum o yüzden sezeryanı tercih edicem heralde sezeryanın neden bu kadar kötülendiğini anlamıyorum etrafımdaki hemen herkes normal doğum diye gidip acı sancı çekip son anda gelisen komplikasyonlar sonucunda sezeryana alındı önemli olan sağsalim bi problem çıkmadan bebeğimizi kucagımıza almak bi yakınımın çocugu çok iri oldugu içşn doğumda kolundaki lifleri koparmışlardı şimdi kızın bir kolu gelişmedi ve kullanamıyo normal diye tutturup böyle şeylerle karşılaşmakta var yani