AYCANAKYAKA BaharAksehirli BaharAksehirli Doğru Aras isminin güzel olan anlamı bu nehir. Dedigin gibi at kili vs. Anlamida var birde kargo ismi oldugu icinde vazgectik. Aras ismine cok yakin olan ARAZ ismini bulduk sonu Z ile bitiyor. Anlamı esenlik mutluluk sel bir tür ot soğuk gibi anlamları var. Bende Emin değilim koymak konusunda o yüzden fikir almak için yazdım buraya eşim ve benim adımda A ile başlıyor soy isimde A ile başlayınca ARAZ ismi yakın geldi ama bilemiyorum.
Ncelik DZuzii beğeniyorum yiğit ismini Bizde eşim babasının ismini istiyor adil yanına güzel isim bulamadım Bende adilik arasında yapalım diyorum olmaz diyor anlamıyorum şu büyükleri mecbur bırakıyorlar laf sokuyorlar
DZuzii Vala canm benim eşim babasının ismini koymak istedi kabul etmedm dedm eğer olursa söz veriyom yaşını doldurmadan hamile kalırım kızda olsa erkekte babamın ismini koycam 😀vazgeçti o yiğit koydu bende aliyar ben taşıyom zahmeti ben çekiyom olcak şey değil hele hele büyükler hiç koyamaz ismini çok netim valla
Ncelik DZuzii en güzelini yapmışın ya bende üsttelesm koymaz da heves diyorum bazen ondan koymak değil bendeki ilerde çift isimde olsa tek babamın ismini söylerse herkez ona kızıyım sadece yaparlada
YsmnNuh İki yaşındaki oğlum muhammed yekta bu doğacak oğluma da mustafa yiğit yada mustafa kayra düşünüyoruz
Muhammedamine Ncelik eşim Alparslan istiyor çok büyük ihtimalle oğlumuzun ismi bu olucak Rabbim nasip ederse