Dafneris Selam kızlar benim şöyle bir sorum var ovulasyon testi ay içerisinde ne kadar süre çift çizgi çıkar bilen var mı ? Ovulasyon dönemim geçmesine rağmen hala çift çizgi çıkıyor ovulasyon testim, böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Unlukacar Dafneris çift çizgi ama yumurtlama döneminde 2 tane koyu çift çizgi olması gerekiyor 1 çizgi koyu 1 çizgi açık olunca yumurtlama dönemi olmuyo
HKclm Dafneris tamamen koyu cikiyorsa eger ya gebelik testi yapmaniz gerekir ya da hormansal bi sikinti vardir
Dafneris Unlukacar Farklı bir çok marka denedim hatta bir kerede aynı anda 3 test yaptığım bile oldu ama hepsi koyu çift çizgi çıkıyor
Dafneris Melekk8 normalde 13 Mayıs yumurtlama günümdü canım ben 11 Mayıs ta test yapmaya başladım bugünde dahil her gün çift çizgi çıkıyor silikte değil keşke fotoğrafını atabilsem . Farklı marka bir sürü test denedim hepsinde aynı sonuç.
Ozlemmm12 https://imgyukle.com/i/Rt8qWs Canım bnde kullanıyorum en baştaki öyle silik çıkmalar negatif benim yumurtlamam 15 . Gün başladı 4 gün oldu yumurtlamaö devam ediyor yarın çatlama olur büyük ihtimal çift çizginin koyu rengi az açıldı çünkü
Dafneris Ozlemmm12 benim testlerin hep 16 ve 17 deki gibi çıkıyor canım ayın 11 inden beri o yüzden kafam karıştı anlayamadım
Melekk8 Dafneris canım hormon sorunun var sanırım daha önce yaptırdjn mı hormon testi lh kaç çıkmıştı
Ozlemmm12 Dafneris geçen gördüm üst üste çift çizgi çıkınca bide gebelik testi yapr mısın demiş takip eden kişi hamile çıkmış o yüzden çift çizgi çıkıyormuş gebelik testi yap bi derim regl olursn da o zmn hormon testi yaptırırsn
Dafneris Melekk8 yok hiç yaptırmadım Mart ayında düşük yapmıştım tekrar hamile kalabilirsiniz dedi doktor bu ay için hormon testi verdi regl döneminde yaptirmam lazım ama daha 1 hafta var canım
1ciftyesilgoz Ne tesadüf ben de 13 Mayıs yumurtlama 14 Mayıs çatlama gördüm üstünden 5 gün geçti bugün tekrar test yaptım yumurtlamaya yakın gibi çıktı 2. Çizgi?
Dafneris 1ciftyesilgoz ama benimki böyle silik değil daha koyu gerçekten resim atmayı bilmiyorum yoksa aticam
HKclm 1ciftyesilgoz gecen ayda cok yakindi gunlerimiz bu ayda oyle 😊 umarim guzel sonuclar aliriz. Benimde 12 -13 mayis yumurtlama 14 catlma olustu bu ay. Sonrasinda testi yapmayi birakiyorum ben siz devam ediyo musunuz adete kdr
Ozlemmm12 1ciftyesilgoz bu normal negatif çizgi ve de iki yumurta birden çalışıyorsa da ayda iki yumurtlama olması mümkün
1ciftyesilgoz Dafneris https://mutluresim.com/ burdan resimi yükle ve yükleye bas alttaki linki kopyala buraya yapıştır
1ciftyesilgoz HKclm her gün yapmasamda 2 günde bir yaptım yumurtlamadan sonra canım. İnşallah güzel sonuçlar alırız bu ay beraber bekliyoruz o halde🙏🥰
1ciftyesilgoz Ozlemmm12 çatlama görüp üç gün sonra tekrar koyulaşıyor demek ki 2. Ye yumurtluyorum . İyi bişey mi kötü bişey mi şimdi anlamadım
Melekk8 1ciftyesilgoz iyi bişey tabi canım ilk yumurtlaman tuttuysa buda tutarsa ikiz olma şansı var yani şansın artıyor canım değerlendirmeye çalış🥰