bebekece Kararsiz_anne amh ım 0.8 di 28 yaşımdaydım öğrendiğimde direk tüp bebek dedi doktor 3. Denememde hamile kaldım. Asla geç degıl gençsiniz evet yumurta rezervi az ama rahminiz genç oyuzden ilkinde olmaz belki ama muhakkak olur Allahın izniyle geç kalmadan başlayın tedavinize. Ayrıca benim arkadasımın amh 0.5 ti 2. Denemede oda hamile kaldı.
mirage333 Kararsiz_anne amh 0.01 ile bile tup bebekte hamile kalanlar var. Oyüzden hicte gec degil biran önce başlayın bence tedaviye
Kararsiz_anne bebekece arkadaşımın sonucu bunlar ama bu örnekler çok sevindirdi teşekkürler allah bağışlasın çocuğunuzu rabbim imtihan etmesin çocuklarımızla.
minikturtam1 Kararsiz_anne bizede tüp bebek bile olmaya bilir diye çok moral bozmuşlardi. Çok sükür tek seferde tuttu. Umut her zamn vardir. Pes etmemek lağzim.
Kararsiz_anne mirage333 doktoru çok korkutmuş açıklama yaparken eşini de beklememiş arkadaşım tek başınaymış doktor olmaz dediğinde daha o ağlarken önüne tüp bebek tedavi evrakları koymuş imzala hemen başlayalım diye.
bebekece Kararsiz_anne o doktoru hemen değiştirsin değerlerde umutsuz bir durum yokki valla 3 yıldır bu işlerle okdr cok ilgilendim okdr cok araştırdımki nelerini gördüm onların yanında bu degerler mükemmel.
Sm1347 Hayır daha kötü test sonuçlarıyla hamile kaldım 2 kere ve kendiliğinden. Denemekten vazgeçmeyin yumurtlama günlerini takip edin. Size tavsiyem birkaç ay daha kendiniz deneyin. Ve stres yapmamaya çalışın. 5 aylık deneme çok az. Tüp bebek için de gayet iyi test sonuçları
Damlacaa Amh güzel bence çünkü benim Amh değerim 0.93 iken hamile kaldım. Rahminiz olduğu ve menepoza girmedigin surece ümit var demieti tüm tüp bebek merkezleri 🙏🏻 Ama şükür hsg cekindijten sonra doğal yollarla hamile kaldım. Ayrıca henüz 5 aylık evlisiniz geç kalınmış bişey yok ortada kötüye empoze oluyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Damlacaa Ayrıca Bursa’da görüştüğüm harika bir tüp bebek merkezi var , işini böyle kırıcı yapan insanlarla denemesin arkadaşınız bence. Jinemed tüp bebek merkezini kesinlikle öneririm içten olumlu ve başarı oranları yüksek.
K_k1905 Kararsiz_anne amh çok düşük değil ben 0.91 ile hamile kaldım ama daha fazla vakit kaybetmeyin tedaviye başlayın