Evetttt kızlar sira banada geldi bende yaziyorum Allaha herkese hayırlı guzel doğumlar nasip etsin inşallah
14.05.22 saat 11.35 de paşamı kucağıma aldım
11 inde randevum vardi hastanede ve dogum sancilarim başlamıştı duzenli idi dokror o gun bana ister git eve ister yatis verelim dedi bende acemilikten yatış istedim ama simdi şöyle dusunuyorum belki yatmasam baska bisey olabilirdi her neyse yatis verildi nst filan bagladilsr sancilarim cok guzel fakat açılma yok yudum banyo ettirdiler plates yaptım sancilarim 120 leri gördü ama hayla acilma yok cok siddetli ve duzenli sancilar cektim ve her sancida bebegimin kalbi hizlaniyodu strese giriyodu çünki artik dayanacak gucum kalmamıştı 13.05.22 de bittim ben diyip dogurmaktan vazgeçtiydim 😁 o gun gece karanlikta güzelce uyudum sancim vardi ama uyuyabilmistim sabah acilmam 5 cm olmuştu ayin 13 une gelene kadar 2 cm de kalmıştı doktor geldi bakti 6 cm yapri suyumu patlatti hemen açılma ilerledi saat 9 da doğuma girdim acilmalar ilerliyo filan ama sancim yok bu seferde arada bi cok az geliyo guzelce ikindim comeldim bebegim kanala girdi doktorlarda cok yardim etti su vs verdiler sonra bebegin başı gözüktü saat 9 dan 11 e kadar hareket ikinma derken 11 de baslayan doguma 11 35 de çıktım tabiki dinlene dinlene oldu cokta guzeldi bunlar olurken eşim hep yanımdaydı en motive edici buydu suan 4 gunluk anneyim ve cok mutluyum kokusu dunyalara bedel bu arada dikislerimde var biraz fazla ama hic hissetmiyorum bile
Sorularinizi alabilirim uzun oldu kusura bakmayin