Sare-68 Lahinnn benimde 27 mm çıktı 21. Haftamda. İğne ilaç verdi doktor. Şu an 23. Haftadayım. Ne olacak bilmiyorum. Uzadığını nasıl anlayabiliriz. Doktorum 25. Haftada gel dedi.
Lahinnn Sare-68 valla ozele mi gıdıyorsun normalde ozelse her hafta kontrol edıyor benım hocam alttan veya karından bakıor ama alttan daha kesın oluyor ılaclar etkı etmıs mı ona bakıyor ıki uc gunde de kısalma oldugu ıcın bende riske atmamak lazım kısalıkta agrı vb olmuyor anlasılmıyır cunku Bir de alttan desteklı korseler var hamılelık ıcın doktoruna sor ondan kullanıuorum ben dısarı ckıncq muayeneye bebek buyudukce asagoya baskıyı bıraz azaltsın dıye
Sare-68 Lahinnn özele gidiyorum doktorum karnımdan bakarak gördü kısalığı. Alttan da bakmadı. Proluton haftada bir. Progestan iğne iki günde bir. Dupbaston , adalat, magnezyum bide Demir verdi. İlaçlar sabah akşam tok kullanıyorum
Lahinnn Sare-68 demir hap ıcıyorum normal sidefer marka Pruloton haftada 1 ben de vuruluyorum Progeston gunde 3 kez vajınadan fitil olarak al dedı unutursan gece uyumadan at dedi bu kadar pesser takıldıktan sonra alttan muayene olmadı gozukmuyor cunku rahim agzı
Lahinnn Sare-68 valla bence ılk ıs hangı ildeysen duzgun bır prof bulup sormak pesseri Ayrıca serklaj ıcın 21. Hafta gec dıyebılırler tavsıyem cunku ben 26 mm ıken bana pesser taktı hocamın hocası
Lahinnn Sare-68 benım agustosta bır dusugum vardı bır de ondan rahım agzı kısalıgımı rıske atmadıkar sanırım
Sare-68 Lahinnn progestan iğne vuruluyorum. Ama ilaç dağılmıyor sanırım. Hemşireler geçiştiriyor. Top gibi kalıyor. Bende fitil kullanma taraftarıyım. Kontrolümde fitil kullanmak istiyorum dicem doktora.
Bimucizeee Lahinnn ben taktrdiktn snra doktra gttm pesser cikmis tekrr yerlestrdi birde pesser enfeksyn kaptrmasn diye krem verdi 1haftlik vajinaya sıkıyon
Lahinnn Sare-68 vallahi biz normal acaba ne dıyecek bır de bu doktora gösterelim dıye gıttık sonra prof dedı ki 26.mm sana pesser takıcaz Direk eldıvenı aldı tendirdyot döktüler elını komple soktu ılk kez kemıklerımın ayrıldıgını hsssettım 1 -2dakıka surdu ama ben kastım sıye o da kendımı rahımın agız kısmına kadar sokuyor malesef uyusturma vb olmadan
Lahinnn Sare-68 malesef ama sonrasında agrın olmuyor kendını kasıon kabız oluyon 1 haftaya gecıyor hersey hıssetmıuon orada oldugunu bazen basınc yapıyor bana ama enfeksıyon kapmıstım sonra gectı fıtil ve antibıyotıkle